Hosszu i Koch s’imposen al Ciutat de Barcelona

11.06.2015 21:57

Barcelona (T.Martínez). - La nedadora hongaresa Katinka Hosszu i l’alemany Marco Koch han estat les dues grans figures del Ciutat de Barcelona, competició celebrada a la piscina Pere Serrat aquesta setmana. Hosszu i Koch s’han proclamat campions després de la segona jornada en aigües andreuenques.

L’hongaresa Hosszu ha guanyat l’or als 200 metres esquena i ha recollit la medalla de bronze als 200 metres estils, metalls que sumen a l’or dels 400m estils que va aconseguir a la primera jornada. D’altra banda, Koch s’ha imposat en la categoria masculina després de guanyar la medalla d’or als 200 metres braça.

En general, els metalls s’han repartit de forma força equitativa a la jornada del dijous. En algunes curses, fins i tot, s’han trencat els rècords del campionat. Per exemple, Adam Peaty s’ha imposat als 50 metres braça en 27.25 segons, un registre històric al Ciutat de Barcelona. Siobahn O’Connor, als 200m estils, també ha superat el rècord del campionat en aturar el cronòmetre en 2.09.56 minuts.

Ryan Chochrane (800m lliures), Jeanette Otessen (50m papallona), Kosuke Hagino (400m estils), Femke Heemskerk (100 lliures), Rysouke Ire (100m esquena), Konrad Cerniak (100m papallona), Sebastiaan Verschuren (200m lliures) i Jazmin Carlin (400m lliures) han estat els altres nedadors que s’han marxat del Ciutat de Barcelona amb una medalla d’or sota al braç.

Pel que fa la participació andreuenca, el nedador més destacat ha estat Juanmi Rando. Rando ha competit a la prova dels 100 metres esquena i ha acabat en una sisena posició més que positiva. En categoria femenina, Jèssica Vall ha estat vuitena als 100 metres braça.

L’única medalla nacional ha estat la que ha aconseguit la nedadora del CN Sabadell, Judit Ignacio, als 200 metres papallona, prova en què no ha pogut superar Natsumi Hoshi, que amb 2.07.58 ha marcat un rècord al Ciutat de Barcelona. Melani Costa s’ha quedat ben a prop de les medalles als 400 metres estils, prova en què ha quedat quarta. Més lluny ha estat als 200 metres esquena, on ha acabat en sisena posició.