Handbol andreuenc amb bona salut

31.01.2014 18:00

Barcelona (G.Adalid).- El Club Handbol Sant Andreu es club molt jove. Amb tan sols 16 anys d’història (fundat el 1999), manté viva la passió per aquest esport al barri cada cap setmana al Complex Esportiu del Bon Pastor. Actualment, consta de set equips base i un equip sènior que milita a la Tercera Catalana Preferent.

 

La historia del club està molt lligada al col·legi Josep Maria i Josep, on la majoria dels seus jugadors van estudiar i es van familiaritzar amb aquest esport. Després d’aquesta iniciació, els diferents companys van voler seguir jugant a handbol i van anar a voltar per diferents equips de Barcelona fins que el 1999 van decidir fundar un club i jugar en nom del barri.

 

En l’actual moment de crisi econòmica en què ens trobem, a la institució andreuenca li costa quadrar els comptes i, per tant, és impossible pensar en fitxatges que comportin un cost econòmic. L’alternativa implica fer una aposta clara per la base amb un total de set equips que van des de l’escola esportiva (formada per nens i nenes entre 5 i 7 anys) fins a Infantil de segon any (13 anys) per tal de garantir el futur a l’equip sènior.

 

El primer equip milita a la Tercera Catalana Preferent. Amb catorzè jornades disputades, els andreuencs són novens a la classificació amb 6 victòries i 8 derrotes. Sumen un total de dotze punts i es troben a sis del quart classificat. Aquesta és l’ultima plaça per accedir a la segona fase. Pe tant, tot apunta a que el somni de l’ascens a Segona Catalana haurà d’esperar un any més.