Guzmán fitxa per L'Hospitalet

12.06.2015 17:35

Barcelona (G.Pérez).- Poc a poc es va desvetllant el futur dels jugadors i entrenadors del Sant Andreu. Bàsicament, quan els clubs on van anuncien el seu fitxatge. Ja ha passat amb el tècnic, Miguel Álvarez, i ara succeeix amb Iván Guzmán. El futbolista, tal i com va avançar RTV Esports, ha fitxat per L'Hospitalet, on tornarà a coincidir amb Martí Cifuentes.

Guzmán és, sense cap mena de dubte, dels jugadors que amb millor nota han complert aquesta temporada. Especialment important ha estat la seva polivàlencia. Se l'ha vist jugar de mitja punta i d'interior, però també a la parcel·la defensiva com a lateral o central quan ha fet falta. El propi Miguel Álvarez l'havia elogiat en nombroses ocasions.

No és estrany, doncs, que hagi despertat l'interès de l'Hospitalet, més si es té en compte que la banqueta estarà ocupada per Martí Cifuentes, que ja el va tenir a les seves ordres en la seva etapa al Sant Andreu. Guzmán va arribar al Sant Andreu l'esitu del 2013, procedent del Manlleu de Tercera Divisió. Ha militat al Narcís Sala dues temporades. En total ha disputat 55 partits de lliga, amb 3 gols anotats, alguns de molt importants, i 4 de Copa del Rei, amb una diana.

El club riberenc ha fet oficial el seu fitxatge. Podria, però, no ser el darrer jugador del Sant Andreu que recala a la Feixa Llarga. Tot apunta que Cifuentes també està interessat en altres futbolistes que va tenir a les seves ordres. El que està clar és que els rectors quadribarrats no han pogut retenir un home com Guzmán, que hagués estat extraordinàriament vàlid a Tercera Divisió. Una vegada més, el buit de poder provocat per l'estrany relleu a la presidència del club fa mal. La notícia incrementa encara més la inquietud en veure que el temps passa i no s'ha avançat ni un sol pas, al menys públicament, de cara a la preparació de la propera temporada.