Guanyar per continuar somiant

08.05.2015 20:54

Barcelona (G.Adalid). - El femení del Club Natació Sant Andreu s’ho juga tot demà a la Josep Serra (12.45.h) enfront del Mataró-La Sirena en el segon partit de les semifinals del play off per la lluita del títol de lliga. Després de la derrota en el primer duel a la Pere Serrat, només serveix la victòria per continuar amb vida. En cas de triomf visitant es jugaria el partit de desempat diumenge a la mateixa hora.

La clara derrota (4-10) del passat dimecres deixa sense marge d’error les de Javier Aznar si volen aconseguir un bitllet per la gran final, que seria la primera que disputaria l’entitat andreuenca. Les barcelonines han tingut dos dies per reflexionar i millorar aquells aspectes que van provocar l’ensopegada a casa. El que va passar dimecres no reflecteix el rendiment que han demostrat les jugadores durant la fase regular i l'equip confia poder plantejar un duel més igualat i que els permeti tenir opcions de victòria.

De la seva banda, L’esquadra dirigida per Florín Bonca vol sentenciar ja la semifinal. El conjunt mataroní sap que el model a seguir és el del dimecres, quan va fer un partit impecable al darrere, amb una Amy Carlson pletòrica exercint una pressió des de la meitat de la piscina que va anul·lar les d’Aznar. Aquest fet, sumat a que les jugadores andreuenques en cap moment es van trobar còmodes, va fer molt llarg el partit al Sant Andreu.

Aznar ha apuntat que "l’equip va jugar amb massa ansietat i això no ens va permetre entrar en el partit". El tècnic ha recordat que "el Mataró té jugadores amb molta qualitat i van aprofitar cadascuna de les nostres errades".

L'entrenador, però, confia que l’equip s’emporti el triomf al segon partit. "Espero que les meves jugadores guanyin de veritat i juguin a waterpolo cosa que no van fer dimecres", ha manifestat Aznar.