Guanyar és l’única opció

10.04.2015 17:18

Barcelona(G.Adalid).-L’equip femení del Club Natació Sant Andreu s’enfrontarà demà contra el Concepción Ciudad Lineal a la Pere Serrat (18.00.h). Les andreuenques estan obligades a guanyar per poder aprofitar alguna possible ensopegada del Mediterrani enfront del Madrid Moscardó en la penúltima jornada de la fase regular.

Les barcelonines retonen a la competició domestica després de l'aturada per vacances amb temps suficient per reflexionar i passar pagina. A priori la victòria és assequible si les de la ciutat comtal fan un 'partit seriós amb una defensa solida, organitzada per Eli Gazulla, i mantenint l’encert i dinamisme a la parcel·la ofensiva.

El Concepcion Ciudad Lineal és el cuer de la Divisió d’Honor amb només quatre unitats, però es troba a 6 punts de la promoció de la permanència que ara mateix ocupa la Escuela Waterpolo de Zaragoza. Si les madrilenyes guanyen els dos partits que resten li perdran el lloc a les aragoneses perquè tenen guanyat el gol average.

En la primera volta el Sant Andreu va passar per sobre de l’esquadra dirigida per Astrid Álvarez (6-14) amb el paper golejador destacat d’Helena Lloret i Marta Recio 3 dianes per cadascuna.

Mireia Guiralt ha passat les vacances en el CAR

La jove promesa andreuenca va participar en un stage mixta de la federació espanyola al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès durant gran part de la Setmana Santa, del 31 març el 4 d’abril. Els entrenaments estaven enfocats als waterpolistes més destacats, nascuts entre 1998-2000, amb l’objectiu d’anar configurant dues seleccions competents per afrontar amb èxits la primera edició dels Jocs Europeus.

La competició és celebrarà del 12 el 28 de juny a la ciutat de Bakú (Azerbaidjan).