Gran paper dels màsters al Campionat de Catalunya

04.06.2015 14:40

Barcelona (G.Adalid).- Els màsters de natació del Club Natació Sant Andreu han fet un bon paper en els campionats de Catalunya aconseguint un total de 42 medalles. La meitat dels metalls han estat d’or, fet que ha situat el club com el tercer millor dels que van participar a les proves, celebrades el passat cap de setmana a la piscina Pere Serrat..

Dels atletes amfitrions cal destacar Jordi Martínez Quintanilla, que s’ha proclamat campió de Catalunya en 50 metres i 200 braça. De la seva banda, Francesc Marquez ha pujat en el calaix més alt del podi en els 50 metres esquena .

Els veterans Roser Cuevas (plata en els 200 metres esquena, en la categoria de més de 70 anys) i Josep Farré (or en els 200 metres lliures en la de més de 65) també han estat entre els medallistes, igual que els equips de relleus andreuencs.

L’esportista més destacada del certamen ha estat Laura Roca, nedadora del Terrassa. Especialment gràcies al fet d’haver aconseguit batre el rècord europeu dels 200 metres lliures en la categoria de més de 35 anys. L’egarenca ha aturat el cronòmetre als 2’10’’16 i ha rebaixat la marca en 61 centèsimes.