Gonzalo Medina: ¨El Congrés és una gran família¨

05.07.2014 14:19

Barcelona (G.Adalid).- Gonzalo Medina no continuarà a la banqueta del Club Patí Congrés per motius personals i professionals. A partir de la propera temporada, el tècnic tindrà el privilegi d’entrenar a dos equips de la base del Centre Esportiu Vendrell en la categoria benjamí i aleví. Deixa, en certa forma a contracor, un club que qualifica com a “una gran família”.

Medina ha dirigit tres temporades el conjunt groc i negre. De la darrera, en fa una valoració positiva. “La temporada ha estat molt bona pel que fa a resultats”, recorda. Només cal mirar les estadístiques del conjunt barceloní del curs 2013-2014. Ha assolit la setena posició amb unes bones xifres: en trenta partits disputats, el del barri de la Sagrera han aconseguit 14 victòries, 7 empats i 9 derrotes, amb un total de 127 gols a favor i 107 en contra.

Però tot i la bona dinàmica d’aquest període, l’entrenador recorda amb especial satisfacció els seus inicis al Congrés. ¨La primera temporada portant el primer equip va ser molt especial i a més vam poder salvar la categoria”, rememora.

També cal destacar el bon paper que Medina va fer amb el conjunt benjamí. Va assolir la tercera plaça en els campionats de Barcelona i el sisè lloc als campionats de Catalunya. Aquestes dues gestes han estat la seva carta de presentació perquè el Vendrell l’escollís per dirigir la temporada vinent dos equips de la base.

El mateix Gonzalo Medina assegura a RTV Esports que  es mostra satisfet amb tracte que ha rebut de l’entitat. “Aquest club és una gran família i agreixo la confiança que han disposat en mi“, afirma.

Una alta dues baixes

Pel que fa a la planificació del curs vinent, el Club Patí Congrés tindrà la incorporació de Pau Mitjans, que retorna a l’entitat quatre anys després, un cop finalitzada la seva aventura en el Patí Hoquei Club Sant Cugat del Vallès.

En el Primera Nacional Catalana, Ferran Cussó penja els patins amb 29 anys després de cinc anys al primer equip, però seguirà vinculat a l’entitat com a entrenador del filial amb l’objectiu de tornar l’equip a Primera Catalana. L’altre jugador que es retira amb la mateixa edat és Joan Josep Gómez, que durant tota la seva etapa de sènior ha jugat a l’equip B del Congrés.