Golejada i eliminatòria sentenciada

11.09.2014 10:12

Molins de Rei (G.Adalid).- L’absolut masculí de waterpolo del Club Natació Sant Andreu ha guanyat còmodament al Molins de Rei (5-20) l’anada de la fase prèvia de la Copa Catalunya. Els homes de Xavier Julià han aprovat amb bona nota el primer examen de la temporada demostrant solidesa defensiva i efectivitat ofensiva però encara amb marge per millorar abans de començar el campionat regular.

En els primers instants de l’enfrontament, els locals han sortit valents tenint fins a dues ocasions de gol però Ramon Santís ha evitat que els del Baix Llobregat poguessin posar-se per davant. En el segon minut de l’encontre, en canvi, els andreuencs han inaugurat  el marcador gràcies a un llançament creuat de Javier Gorría que es trobava davant del porter rival després d’una excel·lent assistència d’Ivan Losa.

A partir d’aquest moment, els visitants han marcat dos gols i han eixamplat les diferències. Quan semblava que el primer període finalitzaria sense cap diana del conjunt local, entrenat per Sergi Pedrol, Amadeo  Ceruti ha caçat una pilota morta davant del porter andreuenc i ha marcat a plaer el primer gol del Molins. En l’últim minut del primer quart, s’anotaven dos gols més un per cada equip (2-4).

Samuel Balaz ha marcat  el cinquè gol pel Sant Andreu quan només s’havien disputat trenta segons del segon quart amb un llançament potent i centrat. Aquesta diana ha estat  la primera de sis més dels visitants, que no han donat opció al Molins. Els locals només han aconseguit una, fet que ha provocat que els visitants hagin marxat al descans amb 7 gols d’avantatge (3-11).

A la represa, el tècnic andreuenc ha fet debutar al segon porter, Aleix Badia. El metaha pogut mantenir la porteria a zero en el tercer període mentre els seus companys han marcat cinc gols més. D’aquestes dianes, cal destacar la d’Eric Fernández després d’una gran assistència d’Erik Brugué. Al final del tercer quart s’ha arribat amb el duel, i l’eliminatòria, més que sentenciats (3-16).

El quart període ha seguit un guió similar al del primer, amb més igualtat entre els dos conjunts i més protagonisme dels homes de Sergi Pedrerol en l’aspecte ofensiu anotant els dos primers gols de l’últim quart. El Sant Andreu ha reaccionat fent quatre dianes deixant el marcador final amb resultat contundent (5-20).

La tornada d’aquesta eliminatòria de la fase prèvia de la Copa Catalunya és disputarà aquest dissabte a les 16.00 h. a la Pere Serrat. Els andreuencs aprofitaran el que es preveu un tràmit per continuar la preparació de cara als propers compromisos.

CN Molins de Rei (5): Erik Evered, Amadeo  Ceruti (1), Xavi Juanola,  Albert Cortina, Marc Prat, Nil Marsal (2), Carlos Gomà (1),  Daniel Ramírez, Ricart Prats (1), Albert Rodríguez, Aitor Carranza i Óscar Romero.

CN Sant Andreu (20): Ramon Santís, Adrià Fernández, Joel Beltran, Javier Gorria (1), Pau Barnils (3), Lukas Durik (3), Ivan Losa (3), Eric Fernández (3), Erik Brugué (1), Samuel Palaz (4), Arnau Escarré (2) , Tomas Bruder i Aleix Badia

Parcials:  2-4 / 1-7/ 0-5 / 2-4. Total: 5-20.