Golejada al cuer per seguir a prop del play-off

26.01.2014 14:46

Barcelona (H.López).- La piscina Pere Serrat va assistir a un gran partit per part del Club Natació Sant Andreu. Els homes de Xavier Julià van dominar des del primer moment el duel contra el Concepción Ciudad Linal, el cuer de la classificació, al que van golejar per 14-4, resultat que els permet mantenir-se a prop de la quarta plaça de play-off. S’ha de destacar sobretot l’eficàcia golejadora de Erik Brugë, què va marcar quatre gols. També va ser clau l’aportació de Javier Gorria, Sergi Trilles, Joel Esteller i Tomas Bruder, tots ells amb dos gols cadascú.

El segon quart va ser un punt d’inflexió del partit. El conjunt madrileny es va bloquejar gràcies a la bona defensa andreuenca i els locals ho van aprofitar amb els tres gols per eixamplar fins a sis l’avantatge. A partir d’aquí, els jugadors visitants es van enfonsar i és va notar en el tercer quart, on els andreuencs van ampliar encara més la diferència i, en canvi, els madrilenys només van poder marcar un sol gol.

Tot feia pensar que l’últim quart del partit seria diferent, amb un CNSA més tou, controlant el marcador, sense cometre cap risc, mantenint la defensa tan ferma com ho havia estat fent durant els anteriors quarts, i un Concepción disposat a maquillar el resultat i intentar escurçar distàncies, però no va ser així. Els homes de Julià van mantenir la mateixa intensitat fins al final de partit i van marcar fins a cinc gols més.

Xavier Julià es mostrava molt content per la feina dels seus homes, dels qui va destacar l’ambició de voler cada cop més i el fet de saber tenir controlat el partit tan defensivament com ofensivament. Va ser un partit gairebé perfecte on també cal destacar el fet que només cinc dels cartorze gol van ser amb superioritat numèrica.

El triomf servirà per donar moral de cara al proper compromís: la visita, ni més ni menys, que a la piscina del totpoderós Atletic-Barceloneta, líder destacat d’aquesta Divisió d’Honor de waterpolo masculí amb 36 punts.

Fitxa tècnica:

CN Sant Andreu: Ramon Santis, Adrià Sanz, Jackson Daniel, Javier Gorria (2), Pau Venteo (1), Sergi Trilles (2), Joel Esteller (2), Filip Tenzera (1), Erik Brugé (4), Ricardo Gracia, Arnau Escarré (2), Tomàs Bruder i Kevin Lenard.

Concepción Ciudad Lineal: Pablo Díez, Eugenio de Grado (2), Alberto Clemente, Gerardo García, Pablo Checa, Miguel Cagigal (1), Álvaro Hernández, Marco Sánchez, Alfredo Aller, Dain Martínez (1), Lorenzo Ballesteros i Alberto Fernández.

Parcials: 3-1 / 3-0 / 3-0 / 5 -2