Gazulla i Aznar diuen que el que vingui a partir d’ara serà un premi

29.04.2015 20:16

Barcelona (G.Adalid).- Eli Gazulla i Javier Aznar no han pogut amagar la felicitat que sentien després de guanyar la Escuela Waterpolo Zaragoza (9-6) i conèixer la derrota del Mediterrani aquestes dues variables han donat el tercer lloc a l’esquadra andreuenca.

La portera del Sant Andreu ha valorat positivament haver assolit la fita marcada en la fase regular ¨Estem molt contentes hem aconseguit l’objectiu que esperàvem¨. El Sant Andreu finalitza aquest primer tram amb unes bones estadístiques: 11 victòries, 4 empats i 3 derrotes.

Gazulla ha confessat que ha estat un enfrontament molt competit. ¨Ha estat un partit difícil. Tots dos equips teníem pressió elles per aconseguir la salvació i nosaltres necessitàvem guanyar per ser terceres¨, ha declarat la portera.

La waterpolista ha parlat sobre com arriba l’equip per disputar els play off. ¨Ho afrontem amb molta il·lusió, a tres partits pot passar de tot. El nostre objectiu és arribar a la final. Però hem d’anar pas a pas i primer hem de vèncer el Mataró¨, ha expressat Gazulla.

Per la seva banda, l’entrenador del Sant Andreu ha parlat de la dificultat de l’encontre: ¨Ha estat un partit molt complicat. La Escuela ens ha posat contra les cordes fins el quart període, quan hem aconseguit trencar l’enformament amb transicions ràpides. Tota la temporada depenia d’aquest partit. És cert que depeníem de resultat del Mediterrani, però per nosaltres era una final contra nosaltres mateixos”.

Javi Aznar ha dit sense embuts que el seu conjunt ja no té cap mena de pressió: ¨Tenim l’oportunitat de treure una bona nota de la temporada. Ara tenim l’oportunitat de jugar les semifinals sense pressió. El Mataró és un rival que dóna la sensació que podem guanyar”.

Aznar ha parlat clar de com s’ha d’afrontar els pròxims compromisos. ¨No tenim res a perdre. Al contrari tot a guanyar. L’objectiu era la lliga regular. Ara toca gaudir del waterpolo, d’aquesta eliminatòria i que ens trobem a la final amb el Sabadell”, ha declarat el madrileny.