Gabriel Gómez: "Era més important vèncer que pensar en la ratxa sense guanyar fora"

29.04.2014 22:57

Barcelona (G.Pérez/T.Martínez) Gabriel Gómez va arribar al Sant Andreu a falta de 4 jornades pel final de la lliga i a Ontinyent va fer valer el seu fitxatge pel conjunt quadribarrat. Gómez va anotar el gol que va trencar una ratxa de 462 dies sense guanyar lluny del Narcís Sala. Un gol que apropa els de Martí Cifuentes a la permanència.

Un jugador, per un sol gol, a vegades ja val un fitxatge. Un gol importantíssim.

Ens hem pres el partit seriosament i he tingut la sort de marcar per ajudar l’equip, que és el més rellevant. Si guanyàvem teníem mitja salvació i hem donat un pas molt important. Ara depenem de nosaltres mateixos, ja que estem a 4 punts del València Mestalla. Esperem guanyar a l’Olímpic, perquè ja tindríem la salvació matemàtica.

Un gol que trenca una ratxa que no has viscut, però eren 462 dies sense guanyar fora de casa. Notaves que hi havia certa pressió per aquest motiu?

Ho hem parlat amb el Martí abans del partit i ho hem deixat a banda. Ens hem centrat en jugar un partit seriós, sabíem que ja havien baixat a Tercera i ho havíem de deixar en un segon pla. Era molt més important véncer que pensar en l’any i mig sense guanyar fora de casa.

Com s’ha afrontat mentalment el fet de jugar contra un equip ja descendit a Tercera?

Li hem donat una importància normal. Crec que l’equip ho ha afrontat de la millor manera després de fer un bon partit contra l’Atlètic Balears.

Si el Sant Andreu guanya, es salva. És el moment de fer una crida a l’afició perquè l’estadi presenti el millor aspecte possible?

He viscut molt poc l’ambient al Narcís Sala, només la setmana passada. Però la gent sap de la importància del partit i la meva crida és que vinguin a animar. Portem dues setmanes seguides guanyant i és el moment clau de la temporada. Si per part del club es pot fer una ajuda en el tema d’entrades estaria molt bé.