Gabri Gómez, reforç per buscar la salvació

16.04.2014 14:22

Barcelona (G.Pérez).- El Sant Andreu ha anunciat el fitxatge del mitja punta Gabri Gómez per afrontar amb més garanties els quatre partits que resten de lliga, on l’equip es juga la permanència. El nou jugador quadribarrat, que es trobava sense equip, ja té la fitxa federativa tramitada i podrà jugar el proper diumenge contra l’Atlètic Balears.

Gabri té 28 anys (3 de setembre de 1985) i ja acumula una àmplia experiència tant en Segona B com, fins i tot, algunes campanyes a Segona A. Va començar al filial de l’Alabès i posteriorment va jugar a Haro, Osasuna B, Girona, Espanyol B, San Roque i Eibar. La passada temporada va jugar al Badalona. Des de llavors estava sense equip i havia participat, com Aarón Bueno, en les sessions AFE.

El nou futbolista andreuenc acumula és un mitja punta amb una interessant arribada a l’àrea contrària. Acumula 73 partits disputats a Segona A, amb 8 gols anotats, i 194 duels amb 28 gols a Segona B. El cos tècnic confia en la seva ràpida adaptació perquè pugui aportar el seu gra de sorra en la permanència.