Fran Grima: "No duem els punts que hauríem de dur"

04.10.2011 10:17

Són dos punts que van volar a última hora, però ens hem de quedar amb la bona imatge de l'equip?

Si, vam tenir molta mala sort. Els dos punts se'ns van escapar a l'últim minut. Però la imatge de l'equip és molt bona. Va ser un partit molt complet davant un rival molt fort i que segurament estarà a dalt. Ens hem de quedar amb el treball, seguir en aquesta línia i anar cap endavant.

Teniu la sensació que en aquest inici de temporada, pel que esteu jugant, mereixerieu tenir més punts?

Si, crec que és una sensació que tenim tots. És la tranquil·litat que deixa a tot l'equip perquè el treball s'està fent bé i el joc és bastant bo. La única cosa que no acompanya és aquesta petita sort que t'acava donant els punts. Crec que no duem els punts que hauríem de dur, però no podem baixar els braços perquè llavors sí que aniriem malament.

Esteu dominant partits contra equips potents com són Badalona i Atlètic Balears. Potser teníem una imatge tots plegats d'un Sant Andreu de transició aquesta temporada però s'està demostrant que es pot competir amb els millors.

Han estat dos partits molt bons, per saber també el nivell de l'equip. Hem respòs molt bé. A Balears vam fer un partit molt correcte dominant durant molta estona i contra el Badalona ho vam fer durant tot el partit. Són dos rivals forts i que estaran segurament a dalt de la taula.

A nivell personal com et trobes? Sou tu i l'Enric Tarrés per la posició de lateral dret i ultimament tu ets el titular.

De moment perfecte perquè estic comptant amb gairebé tots els minuts. Intento seguir treballant per demostrar al míster que estic bé i que vull seguir jugant. I a partir d'aquí ell decideix. Som dos jugadors per la posició i l'entrenador és el qui decideix. De moment però molt content.

A més és un retrobament. Ja vas jugar al Sant Andreu fa unes temporades i ara que tornes ho fas amb protagonisme.

Aquest any és una mica diferent dels altres que he estat al Sant Andreu perquè estic jugant de titular i el mister compta amb mi. És la diferència amb les altres temporades.

Per últim. Com veus el proper partit a Saragossa?

Serà un partit molt difícil perquè és fora de casa, és un filial, suposo que els agradarà tenir la pilota i tocarà córrer i treballar.

 

Entrevista al Paraules d'Esport el dilluns 3 d'octubre