Forts a casa per seguir somiant

17.03.2015 23:11

Barcelona (Redacció).- El Sant Andreu ha patit de valent per derrotar l’Escolapis de Sarrià en un nou duel al pavelló Trinitat Vella. Però, al final, els homes de Joss Gallemí han acabar guanyant (57-48) en un partit molt físic contra un equip amb força experiència i gràcies a un molt bon segon temps.

El primer quart ha tingut com a tònica dues defenses molt disciplinades que han impedit el joc ràpid,  una de les armes dels andreuencs. Així, l’intercanvi de cistelles ha acabat decantat lleugerament a favor dels visitants.

El segon quart s’ha viscut la mateixa història: joc pressionant i partit per tirar del saber fer. D’això s’ha aprofitat el Sarrià que ha marxat al descans amb un petit avantatge (25-29).

A la represa, ja sigui per la xerrada al vestuari o la mateixa mentalització de l'equip quadribarrat, les coses han començat a rutllar. Una defensa més avançada i jugades aquest cop amb més cap que cor han començat a crear la base de la remuntada. Els Escolapis també han tingut una davallada física. Tot sumat ha permès els andreuencs dominar de forma clara i finalitzar el període amb una bona diferència a favor (42-33).

Ja a l'últim quart, el Sant Andreu ha fet els deures: joc tranquil però amb la pressió suficient perquè el rival no tornés a entrar al partit. 57-48 a l'electrònic i un pas més per intentar acabar la temporada als llocs de privilegi.

El proper cap de setmana, el Sant Andreu té un difícil desplaçament a la pista de l’Alheña (dissabte, 19.00 h.). Amb deu victòries en els últims onze partits, els quadribarrats afrontem el tram decisiu amb una bona dinàmica, moral i confiança.