Fins aviat

15.05.2015 15:45

Barcelona (G.Pérez).- Sense res en joc i amb l’únic al·licient de netejar la imatge jugarà aquest dissabte el Sant Andreu el seu darrer partit a Segona B, a l’espera d’un futur retorn. Els quadribarrats visiten el camp d’un altre dels equips descendits, l’Elx Il·licità. En cas de victòria, una derrota de l’Eldenc diumenge –aquest conjunt sí que té opcions de salvació-, permetria els andreuencs atrapar-los a la taula i acabar la lliga com a quarts per la cua.

És aquesta la única conseqüència que pot tenir un partit intranscendent. Tant que, de fet, s’ha avançat a dissabte justament perquè no hi ha res en joc. Tot apunta a un duel on poden tenir minuts jugadors menys habituals. És el cas del porter Manu, que ja va ser titular el passat diumenge enfront l’Olímpic de Xàtiva.

El duel es jugarà després que la Federació Espanyola desconvoqués dijous la vaga de jugadors que estava convocada. Per al partit, Miguel Álvarez no podrà comptar amb els germans Viale ni amb Llamas, tots ells lesionats, a l’igual que Alcover i Calderón. L’entrenador ha tornat a defensar la necessitat de competir fins el final i, per tant, de mantenir la imatge que l’equip, malgrat el descens, ha ofert en els darrers partits.

De la seva banda, el filial alacantí està a l’espera de saber si, des del primer equip, es convoca algun jugador. Són segures les absències de Gálvez, Luca i Anaba. El tecnic, Vicente Mir, que aposta per “mirar de fer un bon partit, com ja va passar a Tarragona”, podria donar opcions a algun jugador del juvenil, com ara Gonzalo.  

La prèvia

Les dades del rival

Elche Ilicitano 2014-15.doc (63,5 kB)
ELCHE ILICITANO 2014-15.pdf (3,8 MB)