Final del somni amb el cap ben alt

11.05.2015 15:23

Barcelona (Redacció).- No ha pogut ser. El Sant Andreu ha perdut a la pista del Nou Barris (50-45) i s'ha quedat sense opcions de ser segon al grup 5 del campionat territorial de Barcelona, plaça que donaria dret a disputar el play-off d'ascens. La derrota, però, no ha d'empanyar una magnífica temporada on, però, s'ha pagat la primera volta d'adaptació.

Des de l'inici del partit s'ha notat que no era el millor dia dels andreuencs, ja sigui perquè les cames comencen a estar cansades o perquè la pressió es començava a palpar de forma notable. Els quadribarrats han acusat moltes imprecisions en atac. Per sort la defensa sí que ha funcionat i gràcies a això s'anava salvant el mobles. Al final del primer quart s'ha arribat amb un 6-6.
Al segon període ha aparegut de forma contundent l'equip rival. El Nou Barris, que fins fa poques jornades tenia opcions d'ascens, ha tret la ràbia i ha ofegat els visitants que eren la viva imatge d'un voler i no poder (24-17).
A la represa el Sant Andreu ha saltat a la pista molt més mentalitzat. Tocava, i així han complert, lluitar fins el final. L'esforç ha estat encomiable i s'ha aconseguit capgirar el marcador, deixant al rival amb només tres punts anotats. El quart i definitiu període s'encetava amb una mínima avantatge: 27-.29.
Però a l'últim quart ha arribat la gerra d'aigua freda. Els locals han semblat estar més frescos tan físicacom mentalment. En canvi, els andreuencs, carregats de faltes i amb més cor que cap, no han trobat el camí per evitar la derrota.

El Sant Andreu tancarà la temporada el proper diumenge (19.00 h.) rebent el Clot. Els jugadors miraran de completar el que, ningú ho pot negar, ha estat una segona volta espectacular amb un triomf que permetria assolir la tercera posició.