Final de temporada... amb rècord?

25.04.2014 17:10

Barcelona (P.Mitjans).- El Club Natació Sant Andreu disputarà dissabte el darrer partit de la Divisió d’Honor Masculina 2013-2014. Els nois de Xavier Julià visitaran la piscina del CN Catalunya amb la intenció de mantenir la sisena posició i aconseguir així els millors registres classificatoris de la història de la secció.

Després de la jornada de descans causada per la Setmana Santa, els jugadors andreuencs han tingut temps per recuperar-se de l’ensopegada contra el CN Mediterrani per 6 gols a 8 i preparar el compromís amb el club gracienc amb la mentalitat de sumar els últims tres punts de la competició.

El Catalunya arriba a l’encontre en la vuitena posició i amb cinc unitats menys que el Sant Andreu, que en té 30. Sense res en joc i amb la vuitena plaça assegurada, els de Xavier Garcia també intentaran acabar la temporada amb un bon regust de boca. De la mateixa manera que van fer a la Pere Serrat, on van perdre per 7 gols a 6, intentaran complicar les coses al Sant Andreu per aconseguir la novena victòria de l’any.

Marc Larumbe amb 44 gols i Mate Balatoni amb 42, són els dos homes de referència atacant del Catalunya, un equip que en les 21a jornades de competició ha anotat 19 dianes més que el club andreuenc. En defensa els números canvien. El Sant Andreu, liderat per Ramon Santís, ha encaixat 166 gols, 39 menys que el proper rival.

Per tant, la consecució de la sisena plaça de la Divisió d’Honor passa per sumar una nova victòria contra el Catalunya. Tres punts que serien la culminació d’un any exitós per a la secció masculina de waterpolo després de la disputa de la final de la Copa del Rei el passat mes de març.

El duel entre el Catalunya i el Sant Andreu es jugarà dissabte a 18:00 a la piscina Sant Jordi de Barcelona.