Final de la fase regular immillorable

03.05.2014 22:36

Barcelona (G.Adalid).- El conjunt femení del Club Natació Sant Andreu ha finalitzat el fase regular de la Divisió Honor amb una contundent victòria enfront del Club Natació Rubí (13-7). Les noies dirigides per Jordi Timblau ja havien assegurat la tercera plaça en la jornada anterior a terres sevillanes i avui les jugadores han jugat sense pressió i han protagonitzat una actuació esplèndida contra la cinquena classificada. A escala individual també cal destacar que Helena Lloret s’ha convertit en la màxima golejadora del campionat de lliga amb 85 dianes a les seves esquenes.

El duel ha començat molt bé pels interessos andreuencs perquè en el primer període han portat clarament el ritme de l’enfrontament mantenint la porteria a 0 i anotant tres gols. Sobretot s’ha de destacar la gran tasca realitzada per les defensores locals i la seva portera Elisabet Gazulla.

A l’inici del segon quart les waterpolistes dirigides per Jordi Timblau han mantingut la fluïdesa en el seu joc ofensiu i la solidesa al darrere. Això ha provocat que la diferencia s’ampliés fins a 9 gols però després d’aquest revés les rubirenques han fet acte de presència marcant tres gols i han aguantat amb aquest resultat fins al final de la primera part.

A la represa la dinàmica ha canviat radicalment, es palpava igualtat. Les visitants han aconseguit organitzar millor la defensa i en la segona part el balanç ha estat més positiu per part de les noies Javier Rubio. Tot i que en el quart període el partit ja estava sentenciat les visitants han seguit competint i el seu esforç ha tingut el seu ppremi amb el triomf a l’últim parcial.

Piscina: Pere Serrat

CN Sant Andreu (13): Elisabet Gazulla, Andrea Garrido, Helena Lloret (7), Sarah Orozco (1), Maria Angeles Diaz (1), Laura Roca , Gemma Casasayas (3) , Clara Castella (1),  Aida Álvaro,  Desiree  Fajardo (2) i Jennifer Lorente .

CN Rubí ( 7): Anna Vila, Andrea Sampons, Dana Gerschocovy, Gina Gerschocovy, Paula Abellan (1), Irene Gonzalez ,  Aida Cabellero, Beatriz Ortiz (3), Lidia Escoda (1), Gemma Sampons, Ester Estalella, Amanda Trivillo (2) i Paula Rutgers.

Parcials: ( 3-0 /6-3/ 2-1 /2-3 ) Total: 13-7