Final amb el marge d’error esgotat

14.03.2015 15:21

Barcelona (G.Pérez).- Guanyar, guanyar o guanyar. Les paraules del desaparegut Luís Aragonés s’han convertit, malauradament per al Sant Andreu, en una expressió aplicable ja massa vegades a les prèvies de l’equip els darrers temps. I contra l’Olot es repeteix la història. I, de fet, es repetirà en les deu finals que li resten als quadribarrats d’aquí fins a final de lliga. Tot el que no sigui sumar els tres punts enfront els garrotxins serà un pas més, i en aquesta ocasió molt proper al definitiu, cap a Tercera Divisió.

L’equip necessita transformar en resultats les sensacions positives que ha donat al camp des de l’arribada de Miguel Álvarez. No ho ha tingut fàcil en els seus tres primers partits el tècnic de Guarromán. Dos duels acabant amb dos expulsats i el tercer, desplaçament a Lleida, el camp del segon. Ara, davant un equip de la zona mitja al qual, de fet, en cas de victòria se’l podria ficar prop de la zona delicada, la única opció dels andreuencs és la victòria. I és que la derrota al Camp d’Esports va enfonsar els quadribarrats, ara tercers per la cua. Qualsevol esperança de salvació passa per no fallar en aquest duel.

Així de clar ho té Álvarez. “A casa no ens podem permetre més errors, dels cinc partits els hem de treure endavant sense dubtes”, ha assegurat el míster andreuenc en declaracions a BTV. El tècnic afirma que ha vist una millora en els seus jugadors i que el que toca ara és transformar-ho en punts. “L’equip va de menys a més a nivell de feina però el que et fa créixer i estar tranquil són les victòries”, ha apuntat.

Al mateix temps, ha volgut fer una crida a l’afició. És conscient que “fins ara li hem donat poc” però també que “tot passa perquè ens ajudi”. Des del club s’ha posat les entrades a sis euros per mirar d’atreure espectadors al camp.

A nivell de baixes, Lucas Viale i Calderón estan lesionats. A ells s’hi ha sumat Llamas i Guzmán, que no s’han recuperat dels problemes físics soferts a Lleida. Problema important doncs al lateral dret ja que Álvarez no disposa d’un jugador pròpiament dit per aquesta posició. En l’aspecte positiu de la balança hi ha el retorn a la convocatòria d’Ibon, Puerto i Carroza.

Pel que fa a l’Olot, el seu entrenador, Antonio Rodríguez ‘Rodri’, sap que no podrà comptar amb el defensa Canal. A la convocatòria hi destaca l’exandreuenc Rubén Canelada, que tornarà a trepitjar el Narcís Sala, on es va convertir durant vàries temporades en l’amo i senyor del lateral esquerre.

La prèvia

Les dades del rival

Olot 2014-15.doc (66 kB)

Olot en PDF