Fi de pretemporada amb bon regust

17.08.2014 23:08

L'Hospitalet (G.Pérez).- El Sant Andreu ha tancat la pretemporada –al menys la inicialment prevista- amb un empat a 2 al camp del L’Hospitalet. L’equip ha mostrat un bon nivell davant un equip que la passada temporada va quedar en segona posició i ha demostrat que podrà afrontar amb garanties el complicat debut en lliga al camp del Nàstic.

Pere Belmonte ‘Piti’ ha presentat un onze que, tot fa preveure-ho, no variarà molt al que surti el diumenge vinent al Nou Estadi. El duel ha esta d’alternatives amb el marcador. Primer, s’ha avançat el Sant Andreu en una acció que ha posat en relleu les característiques que el defineixen: lluita, potencia i constància. S’ha escapat per banda i ha salvat una pilota perduda per regalar-li després a Puerto. L’ex de l’Espanyol ha aprofitat la passada de la mort per marcar el 0-1.

El Sant Andreu, a partir del gol, s’ha defensat amb ordre, tallant els intents del quadre local. Abans del descans, però, ha arribat l’empat gràcies a una falta picada per Luque. El llançament magistral del jugador riberenc ha deixat sense opcions Morales.

Al segon temps, el Sant Andreu ha introduït diversos canvis perquè Piti ha volgut repartir minuts, especialment entre els jugadors més carregats. Puerto ha tingut l’opció d’avançar de nou els quadribarrats, però ha estat el conjunt local qui ha marcat. Bueno, amb un xut des de fora l’àrea, ha sorprès Morales.

El Sant Andreu no ha llençat la tovallola. Ha buscar l’empat amb insistència i ha trepitjat l’àrea amb assiduïtat. Fruït d’això, ha tingut l’opció de reclamar unes possibles mans d’Agustín que l’àrbitre no ha volgut senyalar com a penal. El primer a la insistència, però, ha arribat també a pilota aturada. Nuha ha saltat més que ningú i ha connectat amb el cap un servei de cantonada.

Al final, un empat just pel que s’ha vist sobre el terreny de joc. I un resultat que dóna moral de cara al primer partit del campionat que es disputarà el proper diumenge a les set de la tarda al Nou Estadi de Tarragona.

Camp: Municipal de la Feixa Llarga. 300 espectadors.

L’Hospitalet: Craviotto, José, Valentín, Agustín, Aleix, Ruben Alcaraz, Canario, Eric, Morgado, Luque i Carreras. També han jugat: Peque, Lucas, Álex, Joel, Nano, Iu i Bueno.

Sant Andreu: Morales, Llamas, Juanma Viale, Azparren, Jefferson, Ton, Ibon, Xavi, Puerto, Calderón i Nuha. També han jugat: Lucas Viale, Guzmán, Felipe, Víctor i Morillo.

Àrbitre: Navarro Pérez. T.G.: Alcaraz, Luque, Iu (75′) Agustín / Azparren.

Gols: 0-1, Puerto (9’) . 1-1, Luque (42’) . 1-2,  Bueno (61’). 2-2, Nuha (81’).