Estrena d’any amb èxit a domicili

10.01.2015 20:10

Barcelona (Redacció).- El bàsquet andreuenc ha començat el 2015 amb bon peu. L’equip sènior del Sant Andreu s’ha imposat en la seva visita a la pista del Ramon Llull C (39-44). En un partit equilibrat i amb poca puntuació, la millor defensa quadribarrada ha estat decisiva.

El primer quart de l’enfrontament ha evidenciat que havia de ser un duel de poques diferències. Cap equip ha aconseguit imposar el seu joc ni agafar diferència a l’electrònic. El Ramon Llull, però, ha aconseguit escapar-se en el segon fins agafar un màxim avantatge de nou punts.

El descans, però, ha canviat les tornes. El Sant Andreu ha sortit més entonat, sobretot en la parcel·la defensiva. I a base d’impedir que el quadre local anotés, ha aconseguit apropar-se al marcador poc a poc. Això sí, la remuntada s’ha fet esperar. No ha estat fins al darrer quart quan els andreuencs l’han culminat.

Un cop per davant el marcador, ha tocat tirar d’ofici. De nou, bona defensa i aprofitar les possessions el millor possible. Al final, i tot i el patiment, cinc punts d’avantatge i una victòria a domicili que permet el conjunt andreuenc consolidar-se a la zona mitja de la taula del grup 5 del campionat territorial de Barcelona. El proper compromís serà a casa, davant el Bàsquet Nou Barris.