Estrena amarga de l’era Cifuentes

16.02.2014 14:32

Barcelona (E.Soler).- Entrenador nou, victòria segura. És el que diu la dita. I el que no s’ha complert al Narcís Sala. El Sant Andreu ha sumat una perillosa derrota enfront un rival directe en el dia del debut de Martí Cifuentes com a entrenador. Un solitari d’Higón  a la segona meitat ha estat suficient per ensorrar als quadribarrats.

Martí Cifuentes s’estrenava com a nou entrenador davant d’un rival directe en la lluita per evitar el descens. El Llevant B arribava al Narcís Sala amb la necessitat imperiosa d’aconseguir els tres punts després de quatre partits consecutius perdent.

El Sant Andreu ha arrancat amb molta intensitat. Araujo, Matas i Josu permutaven posicions en un onze sorprenent amb Xavi Jiménez actuant de lateral. La baixa d’última hora de Melo ha provocat l’endarreriment de l’ex del Lleida enviant a Xapi Arnau a l’eix amb Mozó.

Tot i el ritme inicial, el joc es desenvolupava en zona de mitjos i cap dels dos equips aconseguia arribar amb perill a l’àrea contrària. Mouriño ho ha provat amb una rematada de cap després d’una excel·lent centrada des de la banda de Josu, però la pilota ha sortit fregant el pal.

A falta de cinc minuts pel final del primer període, un penal innocent de Mozó sobre Traves ha fet callar el Narcís Sala. Andy ha estat l’encarregat d’executar-lo, però Morales, providencial, ha encertat la trajectòria. El refús ha caigut a peus del 10’ granota, però de nou el capità andreuenc ha volat per atrapar el xut.

La rèplica quadribarrada l’ha protagonitzat Xavi Jiménez guanyant la línia de fons, però la seva centrada no l’ha pogut aprofitar Matas quan entrava des del punt de penal.

A la represa, el ritme ha decrescut. El Llevant B ha avançat línies i, a poc a poc, s’ha fet amb les regnes del partit. L’entrada de Higón i Galán ha donat profunditat a l’ofensiva granota i al minut 77 ha arribat el 0-1. Pilotada de Galán, refusa Morales i, absolutament, sol Higón envia al fons de la xarxa.

Minuts després, Araujo ha gaudit d’una doble ocasió, però ‘El Mago’ no ha pogut batre Leandro. El desencís quadribarrat s’ha accentuat amb l’expulsió de Xavi Jiménez després d’una entrada duríssima a Traver.

Amb un home menys, el Sant Andreu s’ha anat difuminant i ha acabat patint la primera derrota de l’Era Cifuentes. Per la seva banda, el Llevant B es troba amb la victòria després de quatre ensopegades consecutives.

Fitxa tècnica.

Camp: Narcís Sala. 1.000 espectadors.

Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Rubén, Mozó, Xavi Jiménez, Ibon, Ton Alcover, Josu (Víctor, 63’), Mouriño (Guzmán, 55’), Matas (Vitoria, 69’) i Araujo.

Levante B: Leandro, Polaco, Mossa, Altares, Expósito, Armando, Jason (Higón, 46’), Camarasa, Fonte (Galán, 67’), Andy (Álvaro, 75’), Traver.

Àrbitre: Rezola Etxeberria (basc). T.G.: Mouriño, Mozó, Araujo / Polaco, Camarasa, Mossa, Álvaro i Traver. T.V.: Xavi Jiménez (84’)

Gol: 0-1, Higón (77’).