Esprint final al mercat amb Chaco com a opció

29.01.2015 20:49

Barcelona (G.Pérez).- S’esgota el temps. El mercat d’hivern està a poc de tancar-se i el Sant Andreu treballa a contrarellotge per fixat els davanters que necessita urgentment l’equip. Fonts del club han indicat que aquest divendres hi haurà notícies. No han volgut, però, confirmar si, com sona a les xarxes socials, un dels elegits és el jugador fins ara a l’Arroyo José Alejandro Chacopino, conegut com ‘Chaco’.

Aquest divendres a mitjanit s’haurà acabat el temps. El mercat d’hivern tancarà i, per tant, tot els clubs hauran d’afrontar amb les plantilles que tinguin la resta de temporada. I, pel Sant Andreu, això seria perillós vista la manca de gol evidenciada durant tota la lliga. Trobar un o dos davanter que aportin més pólvora és clau per poder aspirar a la permanència.

I així ho sap el club, que fa dies que treball intensament. S’han fet moltes ofertes, asseguren les fonts consultades. Per ara, però, no s’ha pogut tancar cap incorporació. Per exemple, Juanto Ortuño, del Sabadell, va acabar declinant la proposta. Ara sembla que un nom que està molt a prop del Narcís Sala és José Alejandro Chacopino Luchorro, conegut futbolísticament com a ‘Chaco’.

El punta alacantí té 26 anys i fa de la seva alçada una de les seves virtuts. Amb 1,90 i 85 quilograms de pes, ha militat al llarg de la primera volta de la lliga a l’Arroyo, del grup 4 de Segona B. Allà ha anotat 5 gols en 19 partits. La temporada passava va jugar al Coruxo, on va aconseguir 7 gols en 29 gols. Abans, ja a Tercera, havia jugat a l’Il·licità (2009-10), Quintanar del Rey (2010-11) i Novelda (2011-13).

El jugador ha abandonat ja la disciplina de l’Arroyo. Algunes fonts apunten que, justament, el seu destí seria el Sant Andreu. Des del club quadribarrat, però, no s’ha volgut confirmar res.

Aquest divendres es desvetllaran tots els dubtes. Si és o no Chaco el punta escollit. Si hi ha més de dues incorporacions –tenint en compte que es fitxaria també el central Martí Tapia. I, si hi ha més d’arribades, qui sortiria de l’equip per alliberar fitxes.

Una possible sortida que es podria haver donat, de fet, era la de Lucas Viale. El central era pretès pel Racing de Ferrol però, finalment, el central argentí continuarà al Narcís Sala. El Sant Andreu estava disposat a deixar-lo marxa sempre i quan hi hagués alguna compensació econòmica, extrem que, finalment, el club gallec no ha acceptat.