Erika Villaécija, als Europeus de Berlín

29.07.2014 23:43

Barcelona (G.Adalid).- La nedadora del CN Sant Andreu Erika Villaécija ha entrat a la convocatòria de l’equip espanyol en la disciplina d’aigües obertes pels campionats d’Europa de Natació Berlín 2014. Així ho ha anunciat avui la Federació, que ha donat a conèixer els esportistes seleccionats per a la competició, que es disputarà del 13 al 17 d’agost al canal de regates de la capital alemanya.

La selecció espanyola competirà en un total de quatre proves: les individuals de cinc, deu i 25 quilòmetres i el relleu de 3x5 quilòmetres. Villaécija participarà en les dues primeres, que són competicions on és una especialista i, per tant, espera obtenir bons resultats. No es descarta que també pugui formar part de la prova col·lectiva ja que encara està per decidir quins seran els atletes escollits per representar la selecció espanyola.

A banda de Villaécija, la convocatòria per el campionats d’Europa en la disciplina d’aigües obertes la completen Mireia Belmonte (UCAM Fuensanta), Margarita Domínguez (AD Áncora), Luisa Mar Morales (CN Las Palmas), Antonio Arroyo (Atlètic Barceloneta) i Héctor Ruiz (CN Mataró).