Ensopegada inesperada a la piscina Pere Serrat

23.02.2014 23:26

Barcelona (T.Martínez). L’equip femení arribava a la 14ª jornada de la Divisió d’Honor després de quedar-se a les portes de la final de la Copa de la Reina contra el Mataró. Tornava la rutina de la lliga i ho feia contra el Waterpolo Zaragoza a casa, en un partit contra un rival de la part baixa de la taula. A més, la més que probable derrota del Mediterrani contra el totpoderós Sabadell era una opció d’acabar la jornada a la tercera posició.

L’inici de les noies de Jordi Timblau va ser positiu, amb un primer parcial de 3-1 favorable a les andreuenques. El segon (3-2) va servir per ampliar les diferències al marcador i arribar al descans amb un 6-3 per l’equip local que presagiava una segona meitat tranquil·la pel CN Sant Andreu.

No obstant, la sort del CN Sant Andreu va canviar a la segona part. Les noies del Waterpolo Zaragoza van reaccionar amb un contundent 2-5 que va donar pas a l’últim quart decisiu en què l’equip aragonès es va tornar a imposar. L’aportació d’Andrea Blas, amb 7 dels gols visitants, va ser decisiva.

D’aquesta manera, després d’anar guanyant durant tot el partit, el CN Sant Andreu va deixar escapar tres punts que deixen a les noies de Jordi Timblau a mig camí entre el tercer classificat (Mediterrani, amb 29 punts) i el cinquè (Rubí, amb 25), però encara en posicions de play-off.

Piscina: Pere Serrat.

CN Sant Andreu (10): Elisabet Gazulla, Anna Bisbal, Helena Lloret (2), Sarah Magdalena, Maria Ángeles Díaz (1), Alba Espinar, Gemma Casasayas (1), Carla Castella (1), Aida Álvaro, Marta Recio (3), Ariadna Espasa (1), Desiree Fajardo (1) i Jennifer Llorente.

Escuela Waterpolo Zaragoza (12): Andrea Corao, Raquel Corao (1), Raquel Ara (1), Laura Palomar, Andrea Blas (7), Paula Esteban, Patricia Genzor (1), Maria Victoria Barrios, Laura Gómez y Julia Tazueco (2).

Parcials: 3-1 / 3-2 / 2-5 / 2-1 /(8-8) i 2-4. Total: 10-12.