Ensopegada en el primer assalt

15.05.2014 01:16

Barcelona  (G.Adalid).-L’absolut femení del Club Natació Sant Andreu va ser derrotat en el primer partit dels play-off de semifinals que disputa contra el Club Natació Mataró (6-11). El bon treball defensiu i la gran actuació de portera andreuenca Elisabet Gazulla es van anar a noris en l’últim quart quan les forces de les locals ja flaquejaven i les noies de Florin Bonca ho van saber aprofitar per posar la directa i certificar la victòria.

El duel va començar molt viu en l'àmbit ofensiu. Les maresmenques inauguraven el marcador per obra de Chloe Wilcox però l’alegria no va durar gaire per les visitants perquè el conjunt andreuenc va posar l’empat en l’acció següent gràcies a un bon llançament de Desiree Fajardo (1-1). El 6 minuts restants del primer quart van servir perquè els dos equips fessin gala de la seva defensa i deixessin que les porteres es lluïssin.

En el segon període les locals es van posar per davant en l’electrònic en dues ocasions. Primer la protagonista va ser Alba Espinar, però la reacció de les mataronines va ser ràpida amb l’empat, obra de Ciara Gibson. En els últims compassos del quart, Desiree Fajardo feia la tercera diana pel Sant Andreu, que anava al descans amb un esperançador tot i que mínim avantatge (3-2).

A la represa, l’enfrontament va seguir una tònica similar que en el primer temps. Al menys,  durant els tres minuts inicials. En aquest moment, el marcador mostrava un empat a 5 després que Helena Lloret transformés una pena màxima. Però, després d’aquest gol,  la dinàmica de l’enfrontament va ser favorable al Mataró. En els cinc minuts restants, el parcial va ser 0-3, el que donava a les visitants una còmode distancia (5-8).

A l’inici del quart període, Carla Castella va retallar distancies però l’equip de Florin Bonca va reaccionar  amb dues dianes consecutives de Mar Llisterri. El Sant Andreu, en plena crisi en defensa i en atac, es va veure incapaç de sobreposar-se a la situació i les mataronines van posar la cirereta al partit  marcant l’onzè gol a l’últim minut (6-11).

CN Sant Andreu (6): Elisabet Gazulla, Laura Roca , Helena Lloret (1), Sarah Orozco , Maria Angeles Diaz (1), , Alba Espinar  (1)  Gemma Casayayas, Clara Castella (1),  Aida Álvaro,  Desiree  Fajardo (2) i Jennifer Lorente .

CN Mataró La Sirena (11): Jade Smith, Chloe Wilcow (1), Carla Graupera , Mar Llisterri (2), Lisa Gibson,  Alba Bonamusa, Clara Cambray (2), Ciara Gibson (4) , Marta Bach (1), Zoila Quesada Laia Rigau  i Ona Meseguer (1).

Parcials: (1-1 /2-1/ 2-6 / 1-3 ) Total: 6-11.