Encontre determinant

13.02.2015 15:21

Barcelona (P.Mitjans).- El Club Natació Sant Andreu disputa dissabte el darrer enfrontament de la quinzena jornada de la Divisió d'Honor masculina contra el Waterpolo Navarra. La piscina de la Pere Serrat – després de la ressaca de la Copa de la Reina – serà l'escenari d'un encontre entre dos equips de la part baixa de la classificació necessitats de punts; els andreuencs per mantenir les esperances de play off i els navarresos per apropar-se a la salvació directa.

A diferència del seu rival – que ha jugat un partit aplaçat entre setmana –, el Natació Sant Andreu ha disposat d'una setmana extra per preparar el duel. Uns dies que han servit per passar pàgina de l'última derrota contra el Natació Catalunya, en la qual els homes de Xavier Julià van perdre per 11 gols a 7 i van cedir la novena posició de la taula. 

Per la seva banda, el Waterpolo Navarra viatja a Barcelona amb la moral reforçada després de guanyar el partit aplaçat de la catorzena jornada enfront el Real Canoe. Els de Manuel Silvestre van superar un dels equips revelació de la categoria per un ajustat 8-7 i van sumar així la segona victòria de la temporada. Tres punts que tornen a revifar als navarresos cap a la salvació; els situen a set punts dels andreuencs, a l'espera de l'encontre de dissabte.

D'aquesta manera, el Sant Andreu necessita una nova victòria per deixar enrere un rival que fins ara, no havia estat una amenaça per als de Julià a la classificació. En el precedent de la primera volta, els andreuencs van superar per 5-10 el Waterpolo Navarra. A la Pere Serrat però, la història serà una altra, i és que, aquesta temporada la piscina barcelonina només ha vist guanyar el seu equip en una ocasió.

El Club Natació Sant Andreu – Club Deportivo Waterpolo Navarra es jugarà dissabte a les 16h de la tarda.