En caiguda lliure

01.12.2014 15:34

Barcelona (C.B.).- El femení del Sant Andreu ha encadenat la seva sisena derrota consecutiva enfront el Son Sordina. Les noies de Xavi Peris, però, han donat bona imatge i han merescut un millor resultat, però no han tingut fortuna de cara a gol i, en canvi, el seu rival ha estart molt més encertat.
L’equip quadribarrat ha sortit amb ganes de demostrar que no es mereix ocupar la zona baixa de la categoria. Així, les primeres ocasions no han tardat en arribar i, al minut 5, Nuria Vila ha avisat amb un cop de cap al travesser.
Poc a poc, les mallorquines han anat guanyant terreny tot i que les quadribarrades, ben situades en defensa, semblaven tenit el partit controlat. Passat l’equador del primer temps,  Maria Victòria ha avançat al Son Sardina en la sortida d’un córner amb un remat ajustat al pal.
Deu minuts mes tard l’àrbitre ha xiulat un penal molt protestat per les jugadores locals. Tania ha estat l’encarregada d’executar el llançament enganyant Natàlia i posar terra de per mig al marcador amb el 0-2.
Amb el resultat desfavorable, el Sant Andreu ha intentat refer-se creant perill a la porteria rival. Carla Borràs ho ha provat des de la frontal sense sort i Laia Castilla, molt activa durant tot el partit, també ha tingut la seva però l’esfèrica ha sortit fora per poc.
En els darrers minuts de la primera meitat, les locals han gaudit dels millors minuts amb bones triangulacions que han posat en compromís la defensa visitant. Però, novament, la punteria ha fallat i no s’ha aconseguit retallar diferències.
A la represa, el Sant Andreu novament ha sigut l’encarregat de fer-se amo del duel amb la possessió de la pilota. El perill ha estat constant a la porteria defensada per Marta. El Son Sardina, esperant el contraatac, ha buscat mantenir l'avantatge mentre el temps anava corrent.
Amb aire fresc des de la banqueta, el Sant Andreu ho ha seguit intentant, sense baixar els braços, i amb molta insistència sobre l’àrea rival. El final però, estava a prop i cada vegada quedava menys temps per aconseguir reduir distàncies. Tot i així, la sort tampoc ha estat de cara per a les quadribarrades, ja que en l’ultima jugada del partit, després d’una sèrie de rebots Jessica ha enviat la pilota al fons de la xarxa sentenciant el duel amb el 0-3.
Després del gol, l’àrbitre ha marcat el final d’un partit en què el Sant Andreu, tot i el resultat, ha dominat més la pilota que el seu rival. La propera setmana, les quadribarrades tornen a jugar al Narcis Sala contra l'AEM, en un duel on les de Xavi Peris necessiten sumar punts per sortir del pou de la classificació.