En busca de la primera victòria a domicili

28.11.2014 12:39

Barcelona (P.Mitjans).- El conjunt femení del Club Natació Sant Andreu disputa dissabte a Sevilla el tercer encontre lluny de la Pere Serrat. Les noies de Javier Aznar viatgen a la capital andalusa amb la intenció de sumar els tres punts per no distanciar-se de la zona alta de la classificació i millorar, així, els registres aconseguits en els dos desplaçaments anteriors. El Club Waterpolo Dos Hermanas serà el rival de les andreunques.

Les nedadores de Sant Andreu arriben al matx en la cinquena posició i amb vuit punts sumats. La jornada de descans, condicionada pels compromisos de seleccions, els ha servit per preparar amb una dedicació afegida l'enfrontament contra les sevillanes, així com per valorar l'empat que van assolir davant un dels rivals d'entitat de la categoria com és el C.E Mediterrani.

El Dos Hermanas afronta la jornada havent sumat només una victòria. Tres punts que situen a les andaluses a la zona baixa de la taula, en la vuitena posició. Tot i així, cal destacar que dels cinc partits que han jugat, quatre han estat a domicili. A més, en el que van disputar en les seves instal·lacions, van plantar cara a un rival d'un nivell equiparable al Sant Andreu; el Madrid Moscardó.

En els precedents de la temporada anterior, les andreuenques van superar les sevillanes en les dues ocasions. En l'anada a la Pere Serrat, el marcador va ser de 13 gols a 8 a favor de les locals. En l'escenari de l'encontre de dissabte, les forces van estar més igualades. No va ser fins a l'últim quart quan les noies – aleshores dirigides per Jordi Timblau – van establir un renda de dos gols que els va permetre situar el 11-13 al marcador i marxar cap a Barcelona amb els tres punts.

El Natació Sant Andreu s'enfrontarà amb el Waterpolo Dos Hermanas dissabte a les 17h i a la piscina de Montequino en el partit corresponent a la sisena jornada de la Divisió d'Honor Femenina.