Empat estèril a Can Escullera

23.02.2014 11:09

Barcelona (G.Adalid).- L’equip masculí del Club Natació Sant Andreu ha aconseguit un empat (11-11) a la piscina del Barcelona. Aquest resultat condemna al conjunt de Xavier Julià a pràcticament renunciar al playoff, perquè ara mateix la quarta es troba a deu punts quan només queden divuit per disputar-se.

El duel va començar molt bé per als interessos andreuencs avançant el marcador al minut per obra de Erik Brugé però dos minuts més tard Pau Segurana va posar l'empat pel conjunt de Toni Esteller.

En els primers compassos del segon període s’ha mantingut el guió del primer quart en qual cap dels dos equips aconseguia trencava la igualtat en el marcador, però en el minut 13 els locals s'han posat per davant i un minut després Pep Aguilella ha fet el cinquè per al seu equip i ha augmentat la diferència a dos gols. L’entrenador visitant, per mirar de trencar el ritme als locals i donar ordres als seus homes, ha demanat temps mort i la jugada li ha sortit força bé al tècnic andreuenc perquè poc després Javier Gorria ha retallat distancies.

El Barcelona ha començat la segona part molt concentrat i ha aconseguit fer dues dianes a la porteria de Santís però una vegada més el Sant Andreu no ha volgut donar el partit per perdut i el minut 22 Joel Esteller ha marcat el cinquè pels andreuencs. Això ha fet que el Barcelona hagi acabat el tercer quart amb una renda de dos gols.

En l’últim període s'ha viscut un autèntic recital golejador per part de tots dos equips. Quan faltaven tres minuts perquè l’àrbitre indiqués la finalització de l’enfrontament el Barcelona tenia un avantatge de tres gols i contra tot pronòstic el Sant Andreu ha sabut contraposar-se a aquesta situació i marcar l’empat a 11 en l’últim sospir.

Piscina: Can Escullera

CN Barcelona (11):  Victor Exposito, Pau Segurana (1), Pep Aguilella (1), Enric Tardio, Alfons Canovas, Miquel Gasulla (3), Jose de Jesús (1), Victor Flores (1), Carles Goma, Santiago Bofill (1), Miguel de Toro (3).

CN Sant Andreu (11):  Ramon Santís, Adrià Sanz, Jackson Daniel (2), Javier Gorria (1), Pau Venteo, Sergi Trilles (2), Joel Esteller (2), Erik Brugé (2), Ricardo Gracia, Tomas Bruder (2), Kevin Lenard.

Parcials: (1-1/4-3/2-1/4-6) Total: 11-11.