Empat agredolç

28.02.2015 23:35

Barcelona (G.Adalid).- El femení del Club Natació Sant Andreu ha fet un pas enrere per la lluita de la tercera plaça després d’empatar enfront del Mataró-La Sirena (7-7). Ha estat un encontre molt físic i sense ocasions clares que ha acabat beneficiant a les de la capital del Maresme, que han sumat un punt d’or que les permet mantenir la segona plaça.

En els primers compassos de l’enfrontament la parròquia andreuenca s’ha quedat glaçada després que Ciara Gibson inaugurés el marcador anotant de vaselina. La rèplica local ha arribat dos minuts després d’un llançament creuat de Carla Castellà.

El Mataró ha donat un cop sobre la taula amb dues dianes de Marta Bach, la capitana mataronina. El Sant Andreu ha finalitzat el primer quart perdent per la mínima després que Marta Recio marqués quan faltava un minut per finalitzar el període, assistida per Helena Lloret (2-3).

En el segon quart el conjunt dirigir per Javier Aznar ha mostrat una millor cara, la defensa s’ha mostrat consistent i Eli Gazulla ha tornat a regalar intervencions de mèrit. En el 2’ Ariadna Espasa, la capitana andreuenca, ha igualat l’encontre a 3 després de superar Elisabeth Carlson en un mà a mà amb una passada interior mil·limètrica de Noelia Mora.

Gibson ha tornat a posar per davant l’esquadra del Maresme executant a la perfecció una pena màxima. La resposta local no s’ha fet esperar, Mora ha empat el partit novament amb un llançament creuat. A partir d’aquest moment l’electrònic i les imprecisions en atac i les porteres han agafat el protagonisme abans d’anar al descans (4-4).

A la represa el Sant Andreu ha fet un pas endavant en el segon minut del període Katelyn Rigler ha avançat per primer cop a les barcelonines amb un llançament llunyà que ha sorprès Carlson. La reacció mataronina l’ha realitzat la waterpolista més inspirada del partit Ciara Gibson. Carla Castellà ha marcat el sisè però no ha tingut sort a l’hora de llençar primer penal favorable de les locals

En el últim quart les de Bonca han arribat amb millors condicions que les d’Aznar i s’ha emportat el quart parcial per la mínima, fet que les ha permès empatar el partit. Ona Meseguer i Gibson han marcat pel quadre mataroní. Marta Recio de penal pel Sant Andreu. Les barcelonines han desaprofitat la seva última possessió i no han pogut efectuar un llançament.

Piscina: Pere Serrat.

CN Sant Andreu: Elisabeth Gazulla, Andrea Garrido, Helena Lloret , Carla Castellà (2), Mireia Guiralt , Laura Roca, Katelyn Rigler(1), Noelia Mora (1), Silvia Morell , Marta Recio (2), Ariadna Espasa (1) i Desirée Fajardo.

CN Mataró La-Sirena: Elisabeth  Carlson, Arianna Gragnolati, Ona Meseguer (1), Alyssa Turza, Alba Bonamusa, Clara Cambray , Ciara Gibson (4), Marta Bach (2), Zoila Quesada, Aina Bonamusa, Júlia Nieto i Paola Trallero.

Parcials: 2-3 / 2-1 / 2-1 / 1-2 .Total: 9-9.