Embranzida final

09.03.2015 00:04

Lleida (J.R.González).- El Sant Andreu s’ha quedat molt a prop d'igualar un marcador advers de 3-0 després de veure's superat clarament pel Lleida Esportiu. Un autogol molt inversemblant de Molo ha ficat als andreuencs en un partit en el qual, a partir del minut, tres han desaparegut de la gespa natural del Camp d'Esports.

Miguel Álvarez ha repetit el que ja va mostrar a la segona meitat del partit davant l'Alcoià. Doble davanter, sent Bruno l’acompanyant veloç per a intentar aprofitar les pentinades de Chaco. Així, els quadribarrats han semblat sortir endollats, i als tres minuts Rubén ja ha fet aparèixer a Pau Torres, i Xavi ha tingut una immillorable ocasió on s'ha topat amb un defensa que ha impedit el primer gol.

Tot ha estat un miratge, ja que en la primera aproximació, una gran jugada per banda de Nieto ha servit la pilota al cap de Salva Chamorro, que l'ha col·locat al pal i cap a dins. El Sant Andreu coneixia del perill de les bandes del Lleida Esportiu, i a la primera ocasió als set minuts, ja ha arribat el primer gol.

I és que els atacs per banda eren un constant. Ni Llamas, que abans de la mitja hora s'ha tingut que retirar lesionat, ni Jilmar podien amb la superioritat numèrica d’extrem i lateral blau, recolzats per Miramón. El Lleida dominava al Sant Andreu totalment, traient la pilota des de els seus centrals sense cap precipitació. Un rival que sabia tocar per causar constants mal de caps.

A més, també feien mal a pilota aturada, on sobre la mitja hora de joc, Salva ha pentinat per deixar sol a Albistegui, que s'ha topat amb un segur Morales. El Sant Andreu només ha pogut donar senyals de vida amb una incursió de Jilmar que ha acabat amb un xut del lateral fàcil per Pau. I es que els homes de Miguel Álvarez perdien la pilota en creació, i Pau Bosch ha disparat a la fusta en un potent xut prop del descans.

El Sant Andreu ha sortit amb la idea de la igualada, però qui ha tornat a mullar ha sigut el nou local. Un altre cop Nieto, per banda dreta, s'ha associat amb Miramón després de robar-li la cartera a Ton. L'extrem ha posat una pilota de gol que entre Salva i Manu Viale han ficat a la porteria de Morales.

Els andreuencs estaven grogui. Miramón des de la frontal ha llençat molt a prop de la porteria de Morales, i per a més contratemps, Guzman, que havia entrat per Llamas, ha acabat lesionat. Això ha propiciat el debut com a quatribarrat de Martí Tapia. No ha començat amb bon peu, ja que als vint minuts, un servei de cantonada l'ha pentinat Molo i Albistegui només ha hagut d’empènyer la pilota.

Tot estava en contra, Chaco es trobava molt sol davant, i Ton i Victor no eren capaços de superar les línies rivals. Estava molt mes a prop el quart, que de fet ha perdonat Salva després d'una bona centrada rasa de Chupe, que el davanter ha estavellat al travesser. El Sant Andreu estava mort, i necessitava un miracle per entrar al partit. I en una jugada estranya ha arribat. Sobre el 75' de partit, Chaco ha pogut caçar una de les poques pilotes que ha tingut en avantatge. Després d'una bona sotana a Baquero, Pau Bosch ha anat al tall, amb tanta mala sort que la pilota ha rebotat en Molo i ha sorprès Pau.

El míster andreuenc ha donat entrada a Manteca per introduir major pressió en atac. El Sant Andreu ha despertat, i Bruno, molt actiu, ha provat un xut després d'una bona diagonal. No ha encertat, cosa que sí ha fet a sis minuts del final. Rebent en tres quarts de Victor, el brasiler ha filtrat una esplèndida pilota a l’esquena dels centrals per la diagonal de Ruben. Aquest, davant de Pau, no ha perdonat.

La por al cos s'ha establert als jugadors blaus, que han vist com l'empat ha estat a prop en dues faltes laterals on no ha arribat rematador, i en una de les quals Manu Viale ha reclamat penal. Finalment, el Lleida Esportiu ha sabut matar el partit en la seva zona d'atac per no veure's sorprès una tercera vegada.

Fitxa tècnica

Estadi: Narcís Sala

 

Lleida Esportiu: Pau Torres, Barreda, Molo, Ekhi (Pau Bosch, 28′), Fornies, Baquero, Albistegui, Nieto, Chamorro, Miramón (Rami, 70′) i Chupe (Fuster, 79′).

Sant Andreu: Morales, Llamas (Guzmán, 30′) (Marti Tapia, 55′), Manu Viale, Azparren, Jilmar, Victor, Ton, Xavi Jimenez (Manteca, 78'), Bruno, Ruben, Chaco

Àrbitre: Pulido Santana (Canari). TG: Ton Alcover

Gols: 1-0, Salva Chamorro (7'). 2-0, Salva Chamorro (52'). 3-0, Albistegui (58'). 3-1, Bosch en pròpia (74'). 3-2, Rubén (84').