Els tres punts donen la setena plaça

29.03.2015 00:52

Barcelona (G.Adalid).-El masculí de waterpolo del Club Natació Sant Andreu ha tornat a les places de privilegi després de superar per la mínima el Poble Nou-Enginyers (10-11). Partit molt seriós dels waterpolistes de Xavier Julià: encert de cara porteria i bones vibracions el darrere els ha permès sumar tres punts d’or que li permeten escalar a la setena plaça.

En els primers compassos de l’encontre el protagonisme l’han tingut les defenses i les intervencions de mèrit del porters fins que en el 4’, el Poble Nou ha inaugurat l’electrònic. L'assistència mil·limetrada de Miguel Hernado dirigida Alejandro Idarraga ha trencat la teranyina andreuenca i el boia colombià ha finalitzat la jugada enviant al fons de la xarxa.

Quan ha semblat que els locals agafaven embranzida els visitants han fet un pas endavant. La connexió Dani Hernández i Erik Brugué s’ha traduït en dos gols en dos minuts, el capità efectuant bones passades i l’esquerrà amb un bon encert han posat per davant el seu equip.

A les acaballes del primer període el marcador s’ha mogut en dues ocasions per una banda els locals, Idarraga ha igualat el partit en favor del conjunt de Jordi Hidalgo superant Santís en els dos metres i Eric Fernández ha marcat el tercer pels de Julià baten a Mario Lloret amb un llançament col·locat (2-3).

El segon quart ha seguit un guió similar i els del Sant Martí han estat més encertats els primers compassos. Aquest cop l’autor del gol ha estat de Miguel Hernado gràcies a un llançament centrat. La rèplica andreuenca en les mans de Dani Hernández, el capità, després d'una passada elevada de Brugué.

L’esquadra entrenada per Jordi Hidalgo ha tingut dos minuts màgics anotant dos gols i no encaixar cap aquestes dues premisses els ha permès posar-se per davant. El primer ha estat després d’un palmeig d’Hector Perez aprofitant una assistència de Ferran Tomasa i l’altre ha estat resultat d’una transició rapida que ha començat Mario Lloret, el porter, i ha finalitzat Alejandro Idarraga.

El Sant Andreu ha esgarrat la festa a l’afició local en dos últims minuts de la primera meitat, primer Erik Brugué ha igualat a 5 l’encontre. i Adrià Sanz ha tornat avançar els andreuencs amb una jugada personal quan faltaven 24 segons per anar el descans (5-6).

A la represa els equips han tornat a focalitzar els seus esforços el darrere i el parcial d’1 a 2 és una prova irrefutable d’aquesta afirmació. La diana del Poble Nou ha arribat en el 3’ gràcies a un llançament creuat de Ferran Tomasa. Els dos gols del Sant Andreu els ha fet Thomas Bruder el primer ha arribat de llançaments exteriors que han sorprès el porter (6-8).

En l’últim quart s’ha produït la jugada desafortunada del partit que ha afavorit els waterpolistes d’Hidalgo. Mario Lloret ha efectuat una passada llarga dirigida cap Miguel Hernado, Samuel Balaz l’ha desviat lleugerament la trajectòria de l’esfèrica, però el jugador local finalment ha aconseguit agafar-la i tot seguit superar Santís tot sol.

Aquesta acció no afectat el rendiment dels homes de Xavier Julià i un minut després Lukas Dúric ha anotat el novè pel Sant Andreu gràcies a una passada llarga de Ramón Santís que l’ha permès finalitzar sense oposició. En la jugada ofensiva següent Erik Bruguè ha marcat el desè, el seu quart de la tarda després d’una bona connexió amb Thomas Bruder. Arnau Escarré ha fet l'última diana de l’equip en el quart període després de desfer-se del seu marcador amb un obrir i tancar d’ulls.

El Poble Nou ha lluitat fins el final i ha retallat distancies amb gols de Ramon Santiveri i Mateu Díaz. Aquest últim ha posat els locals només a un gol de l’empat, però no ha pogut sumar un punt contra el Sant Andreu. Els d'Hidalgo no han pogut fer un últim llançament perquè Dani Hernández ha tallat la passada del porter rival cap a un dels atacants (10-11).

Piscina: Sant Jordi.

CN Poble Nou-Enginyers: Mario Lloret, Hector Perez (1), Ferran Tomasa (1), Antonio Avalos, Miguel Hernado (2), Joshua Montpeat, Alejandro Idarraga (3), Mateu Díaz (1), Edgar Endrino, Raimon Santiveri (2), Francisco Molina,Jeronimo Firpo i Carles Colàs.

CN Sant Andreu:  Ramon Santís, Adrià Sanz (1), Jaime Peiró, Pau Barnils, Daniel Hernández (1), Lukas Dúric (1), Ivan Losa, Eric Fernández (1), Erik Brugué (4), Samuel Balaz, Arnau Escarré (1), Thomas Bruder (2) i Aleix Badia.

Parcials 2-3 / 3-3 / 1-2 / 3-4. Total: 10-11.