Els penals neguen la Copa Catalunya al Sant Andreu

21.09.2014 22:40

Barcelona (G.Adalid).- L’absolut masculí de waterpolo del Club Natació Sant Andreu s’ha quedat a les portes de guanyar la primera Copa Catalunya en caure derrotat a la tanda de penals (3-4). En el temps reglamentari el partit ha finalitzat amb empat a 6. El conjunt de Xavier Julià ha fet un bon partit fins al tercer quart però en el quart període el Barceloneta ha estat capaç d’igualar el marcador en l’últim sospir.

L’enfrontament ha començat amb un guió inesperat. Javier Gorria ha inaugurat el marcador de la final de la Copa Catalunya en el segon minut del primer quart. Aquest fet ha estat possible perquè els andreuencs han jugat concentrats des de l’inici i tot i que Marc Minguell posava la igualada en el minut els homes de Xavier Julià no han baixat els braços. Lucas Duric ha anotat el 2-1 i el Sant Andreu ha finalitzat el primer quart guanyant per la mínima

En el segon quart el Sant Andreu ha seguit jugant bé: en el tercer minut Lucas Duric ha marcat el tercer pel conjunt entrenat per Xavier Julià després de rebre una bona assistència de Samuel Balaz. El Barceloneta ha reaccionat després d’encaixar una diana de Javier Gorria, Albert Español estrenava el seu compte golejador transformant una pena màxima però Ivan Losa ha restablert els tres gols diferencia (5-2).

En el tercer període els mariners han guanyat la partida als andreuencs amb un parcial favorable d'1 a 2 però tot així el Sant Andreu ha seguit al davant de l’electrònic amb dos gols d’avantatge (6-4).

En el quart període tothom ha estat a l’expectativa del que podia passar, però els waterpolistes de Xavier Julià han començat a notar el desgast físic que suposa competir de tu a tu contra l’Atlètic Barceloneta. Els andreuencs s’han quedat sense idees ofensives en el tram decisiu de la final, però la defensa i les bones intervencions de Ramon Santís compensaven aquesta mancança en atac. En l’últim minut de partit Marc Minguell ha marcat l’empat a sis i l’enfrontament s’ha decidit als penals amb un resultat favorable de 3 a 4 favorable als vigents campions de la competició.

Xavier Julià s’ha mostrat descontent amb el desenllaç de la final de la Copa Catalunya: ¨Jo crec que és injusta aquesta derrota per tot l’esforç que ha fet l’equip¨.

CN.Sant Andreu (6): Ramon Santís, Adrià Sanz, Jaime Peiró, Javier Gorria (2), Pau Barnils, Lucas Duric (3), Ivan Losa (1), Eric Fernández, Erik Brugué, Samuel Balaz, Arnau Escarré, Joel Bertrán i Aleix Badia.

CN Atlètic Barceloneta (6): Miguel Linares, Balazs Sziranyi, Albert Llovera, Nikolaz Paul, Albert Español(2), Marc Minguell(2), Marc Roca (1), Roger Tahull, Nemanja Ubovic, Francisco Fernández (1), Gonzalo López-Escribano, Nacho Soler, Albert Fandos.

Parcials: (2-1/ 3-1/ 1-2 / 0-2)

Tanda de Penals: 3-4