Els màsters tanquen una temporada per emmarcar

04.06.2015 13:09

Barcelona (G.Adalid).- L’equip màster de waterpolo del Club Natació Sant Andreu ha finalitzat la lliga en una meritòria tercera plaça. Aquest èxit només ha estat possible pel bon treball defensiu que han realitzat durant tota la campanya (150 gols encaixats). El seu millor resultat el van aconseguir el curs passat, quan van assaltar la segona plaça.

El capità dels màsters, Jordi Aymerich, ha valorat positivament la temporada: "Estic molt satisfet amb com ha acabat aquesta campanya. Hem acabat en tercera posició just per sota dels dos grans aspirants al títol i hem acabat per davant del 5-6 equips que ens disputaven l’últim lloc del podi".

Aymerich s'ha mostrat content per haver assolit la fita inicial: "A principi de temporada ens vam marcar l’objectiu de fer podi. D'aquesta manera faríem notar la nostra presencia a la secció, a part que sempre és més agradable finalitzar un curs amb bons resultats".

El waterpolista ha explicat com va ser possible fer-se amb la segona plaça la temporada passada. "L’Horta no tenia un equip tan competiu i per sota del Mataró nosaltres vam ser els més regulars", ha declarat Jordi Aymerich.

El capità ha dit quins beneficis comporta jugar al màster. L’objectiu d’aquest equip és seguir jugant a waterpolo i tenir una excusa per fer esport i mantenir relació amb la gent del club. "Si no fos per aquesta activitat segurament molts de nosaltres perdríem el contacte¨, conclou el jugador.