Els andreuencs visiten la piscina més complicada

21.04.2015 23:37

Barcelona (G.Adalid).- L’equip masculí del Club Natació Sant Andreu disputarà l’últim partit que resta de vint-i-unena jornada de la Divisió d’Honor el proper dimecres enfront del totpoderós Atlètic Barceloneta a la piscina Sant Sebastià (20.45.h). El conjunt dirigit per Xavier Julià és conscient de la dificultat de l’encontre però no renuncia a res perquè si aconsegueixen un bon resultat el camí cap al play off seria més planer. El conjunt mariner va haver d’ajornar l’enfrontament de lliga perquè divendres tenia un compromís europeu a Brescia que va perdre (12-4). Però tot i així està classificat per la Final Six. El tècnic comptarà amb tots els efectius per jugar aquest duel.

Durant el transcurs de la segona volta els andreuencs han aconseguit cohesionar-se com equip un cop superats els problemes interns. L'equip ha fet un pas endavant i jugadors com Thomas Bruder o Erik Brugué han agafat més responsabilitats en l’aspecte ofensiu. Cal destacar que l’equip també ha fet un canvi de mentalitat i ara lluita fins al final cada encontre. Un exemple el trobem en l’últim compromís, que tot i fer tres quarts deficients, en el quart període els de Julià van fer un autèntic recital i van fregar l’empat.

A l’esquadra de Chus Martín només li val la victòria per mantenir el pols el Terrassa i optar a la primera plaça. Per tant s’espera que el Barceloneta surti amb tota artilleria i no reservi a ningú de cara a l'últim partit de la fase regular contra un Sabadell que està completant una temporada per emmarcar ocupant el tercer calaix a la classificació.

El Sant Andreu no té un bon record de l’últim cop que es va enfrontar amb els mariners (4-13). Va haver d’afrontar aquest difícil compromís amb les baixes sensibles de Javier Gorria i Lukas Dúric. La defensa local no sabia com col·locar-se perquè si optaven per la zonal llavors els gols entraven de llançament exterior i si optaven per fer pressing arribaven des del joc interior. El que més va sorprendre va ser que el més destacat en l’aspecte ofensiu fos el cadet Nikolas Paul superant fins a cinc vegades el porter andreuenc.