Els andreuencs brillen a la Diada de la Natació Catalana

01.05.2015 22:55

Barcelona (G.Adalid).- Cinc nedadors del Club Natació Sant Andreu han estat guardonats a la XIV Diada de Natació Catalana, celebrada el passat dimecres a l’Auditori de Barcelona. Entre ells, Jéssica Vall i Àfrica Zamorano, que han rebut el reconeixements pels seus èxits internacionals. En aquest acte es van  premiar els esportistes més destacats del 2014.

La natació andreuenca està en un moment dolç i la Federació Catalana així ho ha volgut reconèixer. En piscina curta la primera en brillar va ser Zamorano. Ho va fer el juliol assolint un pòquer de metalls en els europeus júniors de Dordrecht (Holanda): or en els 400 i 200 metres estils, plata en els 200 metres esquena i, a més, bronze en l’equip de relleus del 4x200 metres lliures.

 Un mes després Vall va ser tercera en els 200 metres en el Campionat d’Europa de Berlín. En categoria màster el Sant Andreu també està d’enhorabona perquè Jordi Martínez ha estat premiat pel bronze en els 200 m que va aconseguir en els mundials de Montreal.

En aigües obertes els esportistes de l’entitat barcelonina també van tenir menció especial. És el cas de Jordi Bosch, pel seu primer lloc en la Copa Catalunya. En categoria femenina Sandra Garcia va ser tercera en aquesta competició. Bosch també va destacar en el Campionat de Catalunya d’aquesta disciplina i va ocupar l’últim calaix del podi.

El Club Natació Sant Andreu ha pujat un últim cop a l’escenari per recollir el guardó que l’acredita com el segon millor club català en disciplines aquàtiques , darrera del Sabadell.