Eleccions amb aires de canvi

22.07.2014 23:51

Barcelona (G.Adalid).- Els socis del Club Natació Sant Andreu estan cridats a les urnes aquest dimecres (de les 11 del matí  fins a les 9 del vespre) per escollir el nou president de l’entitat. El lloc de la votació serà en el local social del Jardí (Instal·lació Fabra). Les eleccions es convoquen després que l’anterior mandatari, Antonio Valls, presentés la dimissió el passat 3 de juny. Els dos candidats que pretenen canviar el rumb actual del Sant Andreu són en Vicenç Allué i l’Àngel Bernet.

Els dos candidats presenten programes electorals força similars en els quals posen èmfasi en la voluntat de retornar la pau social que anys enrere hi havia al club, Tots dos prometen transparència i informació. D’altra banda també conflueixen en la millora i manteniment de les instal·lacions i prometen enfocar gran part dels recursos econòmics per dur a terme aquesta tasca.

En la part esportiva, estan d’acord en el fet que s’han de mantenir totes les seccions existents actualment. La idea compartida és seguir en el nivell d’excel·lència que la natació i el waterpolo han mantingut durant tants anys, perquè d’aquella manera sigui un bon exemple a seguir pels més joves. En aquest àmbit, creuen que perquè aquest èxit continuï cal potenciar la base, donant facilitats a la canalla i nodrint-los de la millor formació possible.

Es preveu que la participació als comicis no sigui gaire elevada com a conseqüència que s’hagin convocat en període de vacances. Això també fa esperar uns resultats ajustats, entre d’altres motius, perquè les propostes presentades tenen molts punts en comú.