El waterpolo d’alt nivell arriba a Sant Andreu

06.03.2014 23:16

Barcelona (G.Adalid).- La piscina Pere Serrat serà el centre mediàtic del waterpolo espanyol amb motiu de la celebració de la 28ena edició de la Copa del Rei de waterpolo aquest cap de setmana – els dies 7, 8 i 9 de març. El Sant Andreu serà un dels vuit equips participants, dels quals el gran favorit és, com no, el Barceloneta.

El club andreuenc ja ho té tot a punt perquè els vuit millors classificats de la lliga regular fins a l'onzena jornada disputin el primer títol oficial del 2014. Els Xavi Julià, tot i ser  l'equip amfitrió arriba en la competició del KO, minvats de forces per la baixa sensible del càpita Daniel Hernández. El waterpolista porta des de la tretzena jornada sense poder jugar per culpa d’una lesió i des de la seva absència el Sant Andreu només ha sumat un punt dels dotze possibles.

Els andreuencs debutaran en el tercer partit de la jornada. S’enfrontaran amb el CN Sabadell en un dels dues que es preveuen més igualats de tot el torneig. De fet, els vallesans són un dels equips que lluiten encara per la quarta plaça, una pugna de la que la mala ratxa a la lliga ha fet que el Sant Andreu es despengés. Els enfrontaments previs reforcen la sospita d’un partit equilibrat. En lliga han jugat ja els dos encontres, amb una victòria per cadascú i sempre per només un gol de diferència. Els de Xavi Julià confien en el factor piscina i públic per aconseguir la classificació.

El partit inaugural el disputaran el Mataró Quadis i el Catalunya, a partir de les tres de la tarda, amb els maresmencs com a favorits. En cas de passar ronda, es veurien la cara amb el vencedor de l’eliminatòria entre el principal candidat, el Barceloneta i el Canoe madrileny. Després del partit dels andreuencs, el Terrassa i el Mediterrani tancaran la primera jornada. D’aquest partit sortiria el rival de Sant Andreu o Sabadell a semifinals.

Les semifinals es disputaran dissabte a les 12h i les 14h respectivament i la gran final el diumenge al migdia, a priori els dos conjunts que tenen més números per arribar-hi són l'Atlètic Barceloneta i el Terrassa. Podreu seguir tota la Copa a Ràdio Trinitat Vella (91.6 fm) o per internet (www.rtv-fm.com).