El Trinijove busca la Copa de Barcelona

12.06.2015 15:04

Barcelona (G.Pérez).- L'equipo junior A de Trinijove disputarà aquest dissabte la final de la Copa de Barcelona, trofeu que disputen els campions dels sis grups del campionat de lliga de futbol sala del Consell Escolar d'Esports de Barcelona (CEEB). L'Escola Duran i Bas serà el rival.

El conjunt de la fundació Trinijove ha completat una excel·lent campanya i ara té la possibilitat d'aconseguir la millor cirera del pastís. L'equip ja va proclamar-se campió del grup 2 del campionat, fet que li va permetre la disputa de la Copa de Barcelona.

En semifinals, el rial va ser l'Escola els Llorers. Tot i començar perdent, amb un 0-1 en contra, els jugadors del Trinijove van reaccionar al segon temps i van aconseguir donar la volta al marcador.

Ara, només queda el darrer pas, la final. Es disputarà aquest dissabte a les instal·lacions del poliesportiu Nova Icària (13.30 h.). Passi el que passi, però, ningú els pot treure l'orgull d'haver realitzat una fantàstica temporada.