El Terrassa reacciona i evita la sorpresa

08.03.2014 01:18

Barcelona (G.Pérez).- El darrer partit de quarts de final de la Copa del Rei de waterpolo ha acabat també sense sorpreses. El CN Terrassa s’ha imposat per 5-8 al Mediterrani. El resultat, però, no reflexa el que ha passat a la piscina, on els egarencs han hagut de suar de valent per remuntar el bon inici del seu rival.

I és que els santsencs han completat una gran primera meitat. Els de Marc Comas han començat a la perfecció, avançant-se amb dos gols al marcador. L’egarenc Òscar Aguilar ha reduït distàncies abans del final del primer període.

Avís santsenc al primer quart, que s’ha convertit en alarma pels vallesans en el segon. El Mediterani s’ha escapat en el marcador amb dianes de Rai Santiveri i Pol Hodaly, posant els nervis a la banqueta de Dani Nart. Una inquietud que només s’ha relaxat poc abans del descans quan els egarencs han trobat la punteria que els faltava i, amb gols de Ricard Alarcon, Sergi Mora i, de nou, Aguilar, han retallat diferències fins el 5-4.

La remuntada s’ha completat només tornar a l’aigua. Sergi Mora ha empatat fent l’únic gol del tercer període. Mediterrani i Terrassa s’han bloquejat en atac i, fins a l’inici del quart període, no han pogut tornar a moure el marcador. Dos gols de Jordi Pérez han trencat el partit definitivament i, amb l’avantatge aconseguit, els egarencs han sabut jugar. Malgrat la lluita fins el darrer instant dels barcelonins, el Terrassa ha mantingut el marcador favorable i s’ha classificat per a semifinals, on l’espera el Sant Andreu.

CN Mediterrani (5): Diego Tebar, Roc Ferrer, Ricardo Aguiran, Dani González (1), Adrià Carabi, Filip Cvetkovi, Raimon Santiveri (1), Bader Nasser Al Dughther, Guillem García, Pol Hodaly (1), José Rodríguez i Germán Yáñez (2).

CN Terrassa (8): Iñaki Aguilar, Xavie Serra, Sergi Mora (2), Ricard Alarcón (1), Óscar Aguilar (2), Óscar Carrillo (1), Jordi Pérez (2), Iván Gallego, Donat Galeev i David González.

Parcials: 2-1 / 3-3 / 0-1 / 0-3. Total: 5-8.