El somni del play off s’esfuma

26.04.2015 10:30

Barcelona (G.Adalid).- El masculí del Club Natació Sant Andreu no ha pogut classificar-se pel play off pel títol. Els homes de Xavi Julià han quedat novens al final de la temporada regular a la Divisió d’Honor després de perdre contra el Mediterrani (9-11). L’esquadra andreuenca ha efectuat un bon waterpolo en el primer i a l’últim quart però els vuit gols encaixats entre el segon i tercer període han pesat massa i no s’ha pogut capgirar el marcador.

Des d’un bon començament els visitants han jugat amb molta intensitat i en la primera ocasió que han tingut han inaugurat el marcador. El gol ha arribat després d’un cop de ma de Jose Rodríguez a una assistència elevada de German Yañez. Després d’aquesta diana han hagut de passar cinc minuts sense moviments a l’electrònic fins que Pol Hodaly ha superat Santís amb un llançament creuat i en la jugada següent Lukas Dúric ha fet el primer del Sant Andreu agafant un rebot a la frontal de l’àrea.

Aquest gol del boia eslovac ha donat moral als homes de Xavier Julià. Dani Hernàndez i Thomas Bruder en els últims 16 segons han fet dos gols que els ha permès vèncer per la mínima en el primer període (3-2).

En el segon quart l’esquadra dirigida per Marc Comas ha fet un pas endavant en defensa efectuant una pressió asfixiant als locals i en la parcel·la ofensiva ha anotat quatre gols, els tres primers de Marc Larumbe gairebé consecutius. L’única diana dels andreuencs en aquest període l’ha fet Thomas Bruder en els últims instants després rebre una falta (4-6).

Al tercer període el Sant Andreu ha ofert una millor versió. Als dos minuts de joc Dúric ha aprofitat una assistència per fer el cinquè i escurçar la diferencia a la mínima. Però llavors Dani Gonzalez ha fet el sisè en la jugada posterior i un minut després ha tornat enviar la pilota al fons de la xarxa des de el punt de penal.

Bruder ha efectuat la rèplica andreuenca però novament la resposta dels del barri del Sants ha arribat per partida doble i s’ha finalitzat el tercer quart amb quatre dianes d’avantatge favorables al Mediterrani (6-10).

En el quart període el Sant Andreu, esperonat per la seva afició, ha cregut en la remuntada Però el parcial de 3 a 1 no ha estat suficient. De la banda local, han hagut tres gols. En el 2’ Samuel Balaz ha marcat efectuant un llançament creuat, dos minuts més tard Losa ha superat Diego Tébar i l’ultima diana andreuenca l’ha fet Erik Brugué després de rebre una falta. Però després d'aquest gol el porter del Mediterrani s’ha convertit en un mur impossible de superar i els locals no pogut capgirar l’electrònic (9-11).

CN Sant Andreu: Ramon Santís, Adrià Sanz, Jaime Peiró Pau Barnils, Daniel Hernández (1), Lukas Dúric (2), Ivan Losa (1), Erik Brugué (1), Eric Fernández, Samuel Balaz, Arnau Escarré i Thomas Bruder (4) i Aleix Badia.

CE Mediterrani: Diego Tébar, Nelson Bejarano, Ricardo Aguiran (1), Daniel González (2), Guillem Garcia, Marc Larumbe (3), Roc Ferrer, Bader Nasser, Alexander Kostyukevich, Pol Hodaly (1), Jose Rodríguez (2) i Germán Yánez (2).

Parcials: 3-2 / 1-4 / 2-4 / 3-1. Total: 9-11.