El somni andreuenc continua

07.02.2015 20:40

Barcelona (G.Adalid).- El Club Natació Sant Andreu ha aconseguit ficar-se a la final de la XIX edició de la Copa Reina després de derrotar el Rubí (12-9). El conjunt d’Aznar ha jugat tres quarts perfectes, defensant amb intensitat i amb gran encert de cara a porteria. Ha completat un dels millors partits de la temporada. Per acabar d’arrodonir el somni caldrà batre el Sabadell aquest diumenge (11.00.h).

En els primers instants de l’encontre els dos conjunts han mostrat un gran respecte mutu. En el 4’, Marta Recio ha inaugurat el marcador per a les amfitriones i en la següent jugada andreuenca Laura Roca ha anotat el segon després d’una gran assistència d’Helena Lloret. Un minut després Bea Ortiz ha efectuat la rèplica pel Rubí, que ha estat un miratge perquè les barcelonines han fet dues dianes més abans del final del primer període, que han acabat amb tres gols d’avantatge.

En el segon quart les andreuques han fet un gran treball al darrere deixant la porteria a zero i obligant en moltes ocasions a les vallesanes a efectuar molts llançaments exteriors sense èxit. Els tres gols de l’esquadra d’Aznar han arribat per transicions ràpides.

A la represa s’han equilibrat les forces. El Rubí ha fet una millor selecció de llançaments però el Sant Andreu no ha baixat el ritme i ha seguit defensant amb la mateixa agressivitat i han mantingut l’encert de cara porteria.

En l’últim quart les rubirenques han cregut en la remuntada i de fet han posat contra les cordes a les amfitriones però la reacció per part del Rubí ha arribat massa tard i els quatre gols marcats en aquest quart no han fet possible empatar l’encontre.

CN Rubí: Ana Vila, Dana Gerschcovsky, Montserrat Barreido, Gina Gerschcovsky, Guila Di Matcantonio, Irene Gonzalez (2), Alejandra Flores (1), Beatriz Ortiz (3), Lidia Escoda (2), Gemma Sampons, Ester Estalella, Amanda Triviño (1)  i Paula Rutgers.

CN Sant Andreu: Elisabeth Gazulla, Andrea Garrido, Helena Lloret (3) , Carla Castellà, Mireia Guiralt, Laura Roca(1), Katelyn Rigler (2), Noelia Mora (1), Silvia Morell (1), Marta Recio (3) , Ariandna Espasa (1) i Desirée Fajardo.

Parcials: 1-4/0-3/ 4-4/ 4-1. Total: 9-12.