El segon classificat també sucumbeix a la ratxa andreuenca

20.04.2015 20:59

Barcelona (Redacció).- El Sant Andreu de bàsquet segueix en ratxa. Després de donar la campanyada a la pista del líder, ara ha estat el segon classificat, L'Hospitalet, qui ha sofert el bon moment de forma d'un equip que referma les aspiracions de lluitar per les places que donen la possibilitat de buscar l'ascens. Els andreuencs s'han imposat per 57-44.

La cosa es plantejava difícil d'inici: Baixes importants com la d'Albert Gasull i el retràs d'una hora del partit per diferents motius podia minvar la concentració dels jugadors, però res més lluny de la realitat. Els andreuencs han sortit per feina i amb una bona defensa han desesperat l'equip rival, que ho ha intentat a base de triples -i de fet- no han aconseguit anotar en joc interior fins transcorreguts els primers cinc minuts de joc. Així el primer quart ha finalitzat amb un 14-9 al marcador.
Al segon període, la mateixa tònica: el Sant Andreu amb una defensa ferma i els visitants, amb bons tiradors, basant el seu atac en la línia de tres. Els quadribarrats encara que amb millors idees, tampoc han fet el millor partit de la temporada en qüestió ofensiva, el que ha donat emoció al duel, que ha arribat amb un 28-21 al descans.
A la represa, pocs punts, moltes faltes i força temps aturat.Els de Joss Gallemí, comandats amb encert per Edgar Valera, han sabut llegir bé el partit, l'afició que no ha fallat i ha estat tan intensa com els mateixos jugadors a pista, ha pogut respirar tranquil·la (38-24).
A l'últim quart l'objectiu era clar: guanyar l'average particular. Això s'ha lluitat i s'ha aconseguit. 57-44 a l'electrònic i un Sant Andreu de bàsquet que sí el primer any volia competir i donar bona imatge, passi el que passi, ja ho ha complert amb escreix.

El proper dissabte, l'equip buscarà continuar la bona ratxa en una pista, a priori, propícia. El Marina, actual cuer del grup 5 de la Territorial de Barcelona serà el rival.