El Seagull dóna la sorpresa al Narcís Sala

20.10.2014 22:51

Barcelona (C.Borrás).- El que probablement semblava a priori un partit assequible per al femení del Sant Andreu es va convertir en un dels duel amb molta intensitat i gols i que va acabar de la pitjor forma possible: amb derrota (2-3).  El Seagull, l’històric Badalona, va sorprendre les quadribarrades i les va superar a la taula classificatòria.

Les jugadores de tots dos equips, necessitats de punts, van sortir molt motivades al camp i amb ganes de fer-se amb el domini de la pilota per controlar ràpidament el joc. Les primeres ocasions van ser favorables al Badalona que, mitjançant pilotes llargues, buscava superar l’esquena de les defenses locals. El Sant Andreu però, poc a poc va aconseguir apropar-se amb perill a la porteria defensada per Mireia.

L’ocasió més clara va arribar als quinze minuts de joc quan Laia Castilla va interceptar una passada a la zona de mitjos i va jugar en profunditat cap a Marlene, qui davant de Mireia no va aconseguir trobar els tres pals. Amb aquest avís, les visitants van tancar línies i a través de jugades a pilota parada aconseguien arribar a l’àrea local.

Novament, però, el Sant Andreu va tenir a les seves botes avançar-se en el marcador. Anna Llaona, en aquest cas, no va saber aprofitar el mal refús de la portera badalonina i va veure com el seu xut sortís desviat.

A falta de deu minuts per la fi del primer temps, Sara Navarro va aprofitar una passada a l’espai de Peke per plantar-se davant Sònia i assistir a Albita, que es va encarregar d’ obrir el marcador. Amb el resultat desfavorable s’arribava al descans amb el partit obert.

Només cinc minuts després de la represa, Albita va aprofitar un error defensiu per fer el segon gol del seu partit i del seu compte particular. Amb el partit coll avall, les noies de Xavi Peris no es van rendir i van intentar escurçar distàncies a l’electrònic. Amb les línies obertes, les visitants van disposar de diverses ocasions que no van saber aprofitar. Deu minuts després d’encaixar el segon gol, i després d’una sèrie de rebots, Marlene va definir ajustat al pal per aconseguir l’1 a 2 de l’esperança.

El Sant Andreu cada vegada tenia el duel més controlat i buscava amb insistència la porteria de Mireia per igualar el marcador. Però, en una jugada desafortunada per als interessos locals, Sònia va cometre penal sobre Sara en l’u contra u. Sara Navarro no va fallar des dels onze metres i va ampliar distàncies al marcador.

Tot i el gol, el Sant Andreu va seguir pressionant i una jugada per la banda de Carla va acabar amb la centrada per Marlene que va rematar al fons de la xarxa per establir el 2-3. Encara restaven deu minuts per empatar el partit i les noies de Xavi Peris no van deixar d’intentar-ho. El temps però, cada vegada era menor i el gol no arribava.

D’aquesta manera, el Sant Andreu no va poder evitar l’ensopegada i continua, amb només sis punts en sis jornades, en una zona delicada de la classificació.

Camp: Narcís Sala. 100 espectadors.

Sant Andreu: Sònia Llop, Marta Zaragoza, Gemma (Eybis, 46’), Ines (Jessi, 58’), Buje, Mariona (Carla, 58’), Laia Castilla, Michelle, Marlene, Carla Sagré i Anna Llaona (Vila, 40’)

Seagull: Mireia, Josse, Meri, Xènia, Alba Garcia, Alba Gordo (Eule min 65’), Albita (Cayu, 85’), Mar, Sara, Anna i Bea (Clara, 64’ (Peke, 78’)).

Àrbitre: Vilaró Alarcón. T.G.: Sònia Llop / -.

Gols: Albita (31’). 0-2, Albita (50’). 1-2, Marlene (58’). 1-3, Sara Navarro, pen. (76’). 2-3, Marlene (80’).