El Saragossa B, la novetat del grup 3

11.07.2014 17:02

Barcelona (X.Rodríguez).- Fa pocs minuts, la Real Federació Española de Fútbol ha publicat en un comunicat la proposta dels 4 grups de Segona Divisió B a falta de cobrir una plaça pendent a l’últim. El Sant Andreu, com era d’esperar, es troba al tercer, emparellat amb valencians, balears i un aragonès, el Saragossa B i no l'Osca com inicialment indicava el comunicat de l'ens, que seria la gran novetat per a la temporada 2014-15.

Abans de res, cal matisar: no es tracta d’una segmentació oficial, ja que aquesta proposta ha de passar per dos filtres: un, el 23 de juliol quan es presenti a la Junta Directiva de la Federació, i dos, el dia següent, quan la proposta vegi la llum a l’Assemblea.

La proposta de grup 3 de Segona Divisió B inclou els següents equips:

Nou catalans: L’Hospitalet, Badalona, Reus, Lleida, Nàstic, Espanyol B, Cornellà, Olot i Sant Andreu.

Vuit valencians: Alcoià, Olímpic de Xàtiva, Eldenc, Elx Il·licità, Hércules, Huracán, Valencia Mestalla i Vila-real B.

Dos balears: Atlètic Balears i Mallorca B.

Un aragonès: Saragossa B.

La base del grup es manté i es tracta d’un dels forts de la categoria, on la lògica diu que hi haurà una aferrissada lluita per entrar a la promoció d’ascens a Segona Divisió A. Al grup hi hauria un ex Segona A com l’Hércules, tres equips que van disputar la propomoció d’ascens a la categoria de plata (Lleida, Nàstic i L’Hospitalet) així com quatre recent ascendits des de Tercera Divisió (Saragossa B, Cornellà, Mallorca B i Eldenc), tots els campions dels seus respectius grups.