El Sant Andreu vol una altra final de Copa

19.09.2014 15:40

Barcelona (G.Pérez/T.Martínez).- La temporada passada, l’equip masculí de waterpolo del Club Natació Sant Andreu va fer un gran paper a la Copa del Rei, assolint la final que va perdre contra el totpoderós Atlètic Barceloneta. Els homes de Xavier Julià volen ara tornar a jugar una final del torneig del KO, en aquest cas la Copa Catalunya. Ho aconseguirà si supera el Catalunya en la semifinal que es disputarà a les instal·lacions del Club Natació Montjuïc aquest dissabte (10-30 h.).

El Sant Andreu ha arribat a la fase final de la competició després de superar dues rondes. A la fase prèvia, va desfer-se sense gaires complicacions del Molins de Rei, al qual va golejar amb contundència en els dos partits, fent valer d’aquesta forma la seva superior categoria. Més ajustat, molt més ajustat, va ser el duel de quarts enfront el Sabadell. De fet, els vallesans es van imposar per 11-12 a la Pere Serrat i, a la tornada, va tocar remuntar. El 5-6 final va permetre als andreuencs forçar la tanda de penals, on van estar més encertats.

Ara, espera el Catalunya en una semifinal que, com a mínim, sembla assequible ja que s’ha esquivat el Barceloneta i el Mataró Quadis, tercer classificat de la darrera Divisió d’Honor, que jugaran l’altre duel. La temporada passada, es preveu, a l’igual que amb el duel de quarts, un partit molt equilibrat. De fet, cal recordar que andreuencs i graciencs van ser setens i vuitens classificats a la lliga la passada campanya. En aquest campionat, el Sant Andreu va guanyar per la mínima a la Pere Serrat (7-6) però va perdre per dos gols de diferència (8-6) a la piscina Sant Jordi.

Per afrontar el duel, el tècnic andreuenc continua sense poder comptar amb dues peces claus de l’equip com són Tomas Bruder i Dani Hernández, que segueixen lesionats. En canvi, es confia en que pugui saltar a la piscina Javier Gorría, que aquesta setmana tampoc ha estat al 100% per problemes físics.