Missió gairebé impossible per acomiadar el 2014

19.12.2014 19:32

Barcelona(G.Adalid).- El masculí del Club Natació Sant Andreu tancarà l’any a la Pere Serrat davant del totpoderós Atlètic Barceloneta aquest dissabte (14.h.). L’objectiu d’aquest encontre és aconseguir la primera victòria com a local i d’aquesta manera poder optar a la setena posició aprofitant que el Terrassa rep el Poble Nou-Enyiners a les seves instal·lacions.

Els waterpolistes dirigits per Xavier Julià arriben a aquest duel amb bones sensacions després de sumar els 3 punts a la piscina Sorral enfront del Mataró Quadis, conjunt que portava 4 triomfs consecutius fins aquell partit. El bon olfacte golejador de Samuel Balaz (4) i la bona actuació de Ramón Santís sota a pals van conduir l’equip cap a la victòria.

Els andreuencs ja saben què és guanyar al gegant del waterpolo espanyol. La gesta es va produir en l'última edició de la final de la Supercopa d’Espanya, celebrada a la Pere Serrat, que contra tot pronòstic el Sant Andreu van vèncer als mariners per la mínima (12-13).

El conjunt de Jesús Martin va patir una ensopegada en la primera jornada de la Divisió d’Honor a casa del seu competidor, el Terrassa. Els egarencs van emportar-se el triomf després d’un partit molt dur amb una actuació gairebé perfecta de la defensa sumat d’intervencions de mèrit d’Iñaki Aguilar.

Però a partir d’aquest moment el Barceloneta no ha deixat escapar més punts i des de la vuitena jornada els de Martín són els líders amb un punt per sobre del segon. Aquest fet va ser possible perquè els vallesans van empatar en el derbi contra el Sabadell (9-9).