El Sant Andreu sense entrenador: Álvarez, al Sabadell

12.06.2015 14:54

Barcelona (G.Pérez).- Miguel Álvarez no entrenarà el Sant Andreu la propera temporada. Ho farà a la Nova Creu Alta. El tècnic andalús ha estat confirmat aquest divendres com a nou entrenador del Sabadell. Per tant, el club quadribarrat haurà de buscar nou inquilí a la banqueta.

La sensació de falta de moviment que fa setmanes que hi ha al Narcís Sala feia presagiar el que s'ha acabat confirmant aquest divendres. Ja fa dies que el nom d'Álvarez sonava al club vallesà, malgrat que el tècnic sempre havia dit que la seva voluntat, si així ho volia el Sant Andreu, era continuar. Però, al mateix temps, també havia comentat que no li havia arribat cap proposta en ferm de l'entitat andreuenca. La conjucció de factors ha estat clara i el resultat ha estat l'esperat: el 'sí' del tècnic al Sabadell.

Els vallesans han fet oficial la incorporació del tècnic, que arriba a la Nova Creu Alta amb un objectiu clar: mirar de recuperar la categoria perduda. «Espero estar a l'alçada d'aquest gran repte», ha indicat Álvarez en declaracions al web oficial dels arlequinats.

El Sant Andreu, per tant, haurà de buscar ara un nou entrenador. La confirmació del que molts seguidors ja es temien només fa que incrementar el considerable nerviosisme instal·lat des de fa dies entre la massa social. L'absència de notícies sobre el club, més enllà del relleu a la presidència, ha generat tot tipus de rumors inquietants que la marxa d'Álvarez, clar estar, servirà per tot menys per reduir-los.