El Sant Andreu present el Tomo Udovicic

23.04.2015 13:34

Barcelona (G.Adalid).-L’aleví A de waterpolo del Club Natació Sant Andreu va participar en el torneig internacional Tomo Udovicic, celebrat del 8 al 12 d’abril a la ciutat croata de Dubrovnik. La competició va estar formada per un total de 26 equips de diferents països (Croàcia, Sèrbia, Montenegro, Itàlia, Alemanya, França i Espanya). El conjunt d’Òscar Molina va acabar en dissetè lloc després de superar amb un clar 0-5 l’Estrella Roja

Els andreuencs no van tenir un inici fàcil de campionat en haver-se d’enfrontar Arechi italià i el Partizan serbi, dos clars aspirants al títol, i els dos enfrontaments van acabar en derrota per errades puntuals, tot i que els joves waterpolistes van fer un esforç digne d’admirar i van anar de menys a més en els encontres.

A la segona fase els nois dirigits per Òscar Molina van ser capaços de solucionar aquells petits defectes que havia tingut el seu joc i van aconseguir un ple de victòries (4) en aquesta part del torneig.

A la final pel dissetè lloc els barcelonins van superar l’Estrella Roja amb un clar 0 a 5. Els dos primers quarts va haver-hi moltes ocasions per les dues bandes amb actuacions estel·lars dels porters. Aquest fet que va provocar que anessin al descans amb l’empat sense gols. En la segona meitat els de Molina van treure pit i es van mostrar convençuts per lluitar pel triomf i van plantar un parcial de 0-5 gràcies una defensa excel·lent i amb un joc d'atac molt ràpid i dinàmic.

L’entrenador de l’Aleví del Club Natació Sant Andreu, Òscar Molina, ha valorat positivament haver participat en aquesta competició."Nosaltres no anàvem amb la intenció d’assolir una posició determinada. Vam aprofitar l’oportunitat de competir amb les millors escoles del món per poder aprendre el màxim a cada partit", ha declarat l’entrenador.

Des del primer any d’aleví el Sant Andreu sempre participa el torneig internacional a Italià anomenat Haba Waba. Hi prenen al voltant de 100 equips, però aquesta competició només és per aquesta categoria de formació i el club va apostar per participar en aquest torneig per poder donar més experiències en els seus waterpolistes.

Molina ha explicat els beneficis de participar competicions internacionals."L’esportista l'afronta amb moltes ganes i el seu rendiment millora a mesura que avança la competició i també cohesiona el grup pel fet d’estar convivint un dies", ha dit el tècnic.

L'entrenador andreuenc ha apuntat quin és el proper objectiu de la seva esquadra: "Primer de tot, finalitzar la segona fase entre el tercer i quart lloc perquè llavors en els Campionats de Catalunya tindrem un grup més assequible".

De cara en els campionats Òscar Molina s’ha mostrat ambiciós. "Lluitarem per ser entre els tres primers i no és cap bogeria perquè amb els mateixos jugadors a benjamí vam aconseguir aquesta mateixa posició", ha assegurat.